Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
na sprytne dziecię nic nie pomoże;-)na początek to nie ma znaczenia a potem chyba ten dookoła lepszy, my mieliśmy taki do połowy i potem dostaliśmy drugi i zakładaliśmy obydwa na raz,
ale jak widać w galerii i tak potrafił je ściągnąć![]()

Dziekuje:-)pościel wygląda na śliczną
a ja mam pytanie odnośnie ochraniacza na łóżeczko. lepiej kupić takie na całą długość łóżeczka czy tylko do połowy.
W) Ochraniacz na cala dlugosc lozeczka 120x60 (698456688) - Aukcje internetowe Allegro
Bo ja cały czas boję się cokolwiek kupić.. Najchętniej na zakupy wybrałabym się dopiero z Dzidzią na rękach
Może panikuję, bo to moje pierwsze dziecko. Wg usg i lekarza wszystko jest dobrze, nie wiem, skąd się biorą te obawy...
Tak czytam Wasze posty i oglądam te wszystkie cudeńka, które kupujecie i.. zazdroszczę WamBo ja cały czas boję się cokolwiek kupić.. Najchętniej na zakupy wybrałabym się dopiero z Dzidzią na rękach
Może panikuję, bo to moje pierwsze dziecko. Wg usg i lekarza wszystko jest dobrze, nie wiem, skąd się biorą te obawy...
Dostaliśmy trochę ubranek, niedługo wózek i łóżeczko plus wszystko do niego. Ale sama nie odważę się kupić niczego, ależ to mnie złości..![]()

jak sobie będziesz wmawiać takie przesady to tylko przyciągasz złą energią
nawet jak teraz urodzisz kochana to dzidzia ma już bardzo duże szanse... a jak poczekasz jeszcze trochę do ostatniego miesiąca ciąży to:

ciągle coś kupuję 

TYLKO MARSZ DO SKLEPU I WPADNIJ W NAJWSPANIALSZY I NAJMILSZY SZAŁ ZAKUPÓW JAKI TYLKO KOBIETA MOŻE DOŚWIADCZYĆ! ;-)
ja też mimo, że dwa razy poroniłam, nie mam zamiaru się gnębić i zamartwiać,swoje już przeszłam, więc wręcz przeciwnie; kupuję, kompletuje i ciesze się tym bardzo