pszczółka maja
Fanka BB :)
dziewczyny myślę o kupni pościeli i wypełnienia. jaki wymiar lepiej się sprawdza 120x90 czy 135x100. niby mała różnica ale nie wiem 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Cyniczna ja używałam kosmetyków z bambino, nivea Bubchen, ze wszystkich byłam zadowolona żadne nie uczulały więc mogę wszystkie polecić. Teraz używam tylko kosmetyków z Nivea jakoś najłatwiej je kupić
Oliwką smarowałam Damianka po każdej kąpieli, nie wiem czy to konieczne ale synek bardzo to lubił a przy okazji ćwiczyłam mu bioderka
Co do wacików nasączonych spirytusem to moje koleżanki nie były zachwycone, ja smarowałam fioletem i po 10 dniach kikut odpadł.
Cyniczna to ja planuje kupic to samo co Ty, bo chyba nic więcej nie potrzeba... ja zaopatrze się w kosmetyki Nivea (są hipoalergiczne).. co do wacików to również jak Wiola nie polecam... lepiej zwykły patyczek do uszu, bo nim wszędzie dotrzesz, nasączony w spirytusie...

niunia ciuszki prześliczne :-)
co do kosmetyków to jak już pisałam narazie do kąpieli oilatum soft. zamówiła 500ml butelkę i jak zacznie się kończyć to zacznę wprowadzać nivea ale z serii nutri sensitive.
oliwki narazie nie kupuje. zobaczę jaka skóra będzie po oilatum i w razie potrzeby kupie (napewno nie johnsona bo z moich obserwacji internetowych zauważyłam że najczęściej uczula)
krem do pupki jaki kupiłam to linomag. bardzo go chwalono na inncyh stronach więc dlatego się zdecydowałam (podobnie alantan - chyba tak się pisze :-)). co so sudocreamu były różne opinie. ogólnie rzdzono by stosować jak już pojawią się odparzenia. dostałam parę opakowań od położnej więc w takim przypadku użyje.
krem do twarzy myślę że będę stosować tylko przy wychodzeniu na spacer. zdecyduję się raczej na nivea (jeśli jest to również z serii nutri sensitive)

sliczne ciuszki
Buy Ecru Faux Fur Bunny All-In-One from the Next UK online shop - taki kombinezon mi się podoba, ale nie wiem czy nie za chłodny - jest z polarku. Sliczny - widziałąm "na żywo".
Kosztuje 100 zł
albo taki:
Buy Red All-In-One from the Next UK online shop
lub
Buy Dog All In One from the Next UK online shop
i dla chłopca i dziewczynki pasują
w Cubusie są też ładne kombinezony, kosztują około 150 zł
dziewczyny myślę o kupni pościeli i wypełnienia. jaki wymiar lepiej się sprawdza 120x90 czy 135x100. niby mała różnica ale nie wiem![]()
Hymmm.... no, właśnie... J&J to z góry jest skreślony, bo mam na to uczulenie...
A małe opakowanie sudocremu dają w szpitalu u nas, ale różne ma opinie ten sudocrem wśród moich znajomych, więc zdecydowanie bepanthen... U mnie też szpital daje taką paczkę dla malucha z próbkami kosmetyków, nie są to standardowo za każdym razem te same marki, więc nie wiadomo, co tam w środku za sponsor tym razem się trafi.
Nie chciałabym też za bardzo z tymi super hiper antyalergicznymi kosmetykami przesadzać, bo taka wymuskana skórka może być jeszcze bardziej podatna na wszelkie uczulenia...
E, podejrzewam, że skończy się tak, że pojadę do Niemiec i wybiorę na miejscu... co mi tam akurat przypasuje...
ja mam jeden polarkowy z 5-10-15 jeden ciepły na zime tyle że rozmiar 68-mam nadzieje ze wystarczy na całą zime i kurteczkę- oba zimowe dostałamja mam 3 kombinezoniki.... jeden najmniejszy w rozmiarze 62 średnio ciepły, w środku bawełenka na zewnątrz taki miś, plus dwa kombinezony na zimę, jeden puchowy na 62-68 cm i drugi puchowy z misiem na zewnątrz taki na 68 cm... wszystkie kupione w lumpkach za 20 zł każdy... wkleję Wam potem fotkibo teraz mi się nie chce
![]()

:-)