Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nic się nie martw. ja też czekam na kasę z zusu, ale dziś będę do nich dzwonić, bo za zwolnienie 16.07-12.08 dostałam 30.07 połowę wypłaty, a reszty jak nie było, tak nie ma. więc ich dziś pogonię. a co do allegro, to ja zdecydowanie wolę polować na okazje "Kup teraz" - tak udało mi się kupić wózek za 300zł. ale jak będzie kasa i już się remont skończy, to mam zamiar zaczaić się na jakąś aukcję z licytacją z kompletem ciuszków.A ja jestem okropnie n iesczesliwa bo licytowalam bardzo fajny wózek,nowy w wyjatkowo korzystnej cenie.Kasy z zusu oczywiście dalej nie mam ,więc mogłam licytowac tylko do pewnej granicy.Iprzez 4 dni moja oferta bnyła najwyższa i dzis dosłownie pół godz temu mnie przelicytowano.Niestety teraz nie mam tytle kasy zeby tez przelicytowac,wiec nici z wózka!!:-(a tak sie cieszyłam!!!drugiego takiego nie znajde:-(
Odechciało mi sie cokolwiek kupowac.Myslałam że przynajmniej wózek będzie,trudno!Ale nieszczesliwa dalej jestem:--
-(
?Mam nadzieję,że za bardzo nie zagmatwałam i że wiecie o co pytam.Przy Córci poszewki na pościel miałam szyte,a teraz nie wiem jak jest

Bardzo proszę o wyrozumiałość,wyjaśnienie i pomoc.A ja mam pytanko do Dziewczyn,które już kupowały pościel i bardzo proszę o pomoc.Otóż:czy tą pościel to się kupuje: poszewki i wypełnienie razem,czy to jest do kupienia oddzielnie?Czy te poszewki na pościeli są zdejmowane,czy na stałe zszyte?Mam nadzieję,że za bardzo nie zagmatwałam i że wiecie o co pytam.Przy Córci poszewki na pościel miałam szyte,a teraz nie wiem jak jest
Bardzo proszę o wyrozumiałość,wyjaśnienie i pomoc.
Ashareo śpieszę z wyjaśnieniem:
Taka pościel jaką masz na myśli (wypełnienie na stale zszyte z poszewka) to sa pościele do wózeczka (średnio przydatne w mojej opinii - miałam i mało używałam)
[/QUOTE]
choc nie mam dzieci też tak uważam
:-)
Myśle nad przybornikiem -chyba sobie uszyje jakiś ładny przybornik tylko nie wiem czy mi sie przyda
ktoś mówił o przewijaku ja mam na łuzeczku ale 2 szafy w pokoju małej jedną z wnęką na wygodnej wysokości i jak na łużeczku będzie niewygodnie to tam dam przewijak

ech dziewczyny zróbcie coś ze mną bo ja sie boje na allegro kupowac ...
kupiłam tez taki kombinezonik fotki w załączniku -to troszke grubsze od polarka - taki grubszy polar a wśrodeczku warstwa mięciutkiej bawełny
-czy wystarczy na wyjście ze szpitala i co pod to ubrac wystarczy body i pajac bądz body plus taka welurowa bluzeczka i spioszki??
i małą w tym do rożka tak?
a w autku do fotelika i jej to troche rozpią jak by jej ciepło było?

... no i stwierdzam, że zakupy dla dzieci to super przyjemna sprawa...
tak apropo tego allegro - odbiłam sobie kocyki, co mi koło nosa przeszły. Wiem, że nie jest duża, ale dla nas na początek akuracik, zależało mi na wanience z korkiem/odpływem i na stojaku, ponieważ mamy duży prysznic z płytek i luksferów cały stojaczek tam się wpakuje spokojnie razem ze mną i kawałkiem M do pomocy na początek
a po kąpieli tylko spuści się wodę bez dźwigania wanienki. No a jak dzidź urośnie to się pomyśli. A ceny takich nowych są kosmiczne jakieś