Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
aczkolwiek bexą się tez interesowałam i nie ma tego wózka w żadnych sklepach... opinie na forach są dość niepochlebne o tym wózku...
mogłabyś spokojnie wózek takiej samej klasy i jakości kupić za 1000-1100 zł... po kolei... jeżeli już to zdecydowanie gtx a nie gt... różnica jest tylko taka że gt ma skrętną całą oś a gtx ma skrętne kółka więc uważam, że jest lepszy... składa się do baaardzo małych rozmiarów, ma super materiały wykończeniowe, bardzo fajny system wpinania wszystkiego bo na takie klik klaki więc bardzo sprawnie się to robi... fotelik do niego niezły... wszystkie przykrycia są na napy a nie rzepy... więc porządnie wykonany...
byłam bardzo za tym wózkiem ale... jest ogólnie dosć ciężkiwizualnie sprawia wrażenie lżejszego... porównam go do x-landera bo są w podobnym przedziale cenowym... x- lander jest 200 zł droższy ale ma kilka tzw "bajerów" przez co x-lander niestety wygrywa walkę... te bajery to: rozpinana dodatkowo budka, łatwiej go podbić na krawężniku bo jest lżejszy, dodatkowy śpiwór do spacerówki...
jednym słowem... gdyby ten wózek był o 200 zł tańszy to byłaby to najlepsza oferta cenowa... w cenie 1200 zł ja wolałabym dorzucić 200 zł do x-landera...
espiro gtx mam chyba w małym palcu, jeżeli chodzi o szczegóły technicznepytaj o wszystko co chcesz
ach... jeżeli chodzi o gondolę to jest z przecietnej wielkości aczkolwiek trochę większa niż w x-landerze... ale x-lander ma fajniejszą spacerówkę....

poszukaj u użytkownika, co ma te naklejki, bo mają też dużo innych. mniejsze zestawy, inne obrazki, na pewno coś znajdziesz fajnego :-)Jejku, ale świetne naklejki.:-):-):-):-) Gdyby moja malutka miała oddzielny pokój to zaraz bym je kupiła, ale będzie miała łóżeczko w naszym pokoju więc postanowiłam że kupię kilka niedużych naklejek i nakleję na ścianę w tym kąciku, w którym będzie jej łóżeczko, tylko jeszcze nic nie znalazłam.
GTX wygląda bardziej stabilnie i konkretnie od mojego proponowanego wcześniej vectora. To oprócz kół to nie ma żadnej różnicy pomiędzy GT, a GTX?
Jeżeli się orientujesz dobrze w tych wózkach to znasz może tak orientacyjnie wymiary gondoli? ;-) Z góry dziękuję![]()
(ten niebieski z gt jest ładniejszy) ale jak chcesz koniecznie zielony to powiem Ci że na żywo super wygląda bo widziałam...
zostałam pomylona z daizze. Ona pokazywała naklejki. ;-)zostałam pomylona z daizze. Ona pokazywała naklejki. ;-)

za szybko dziś myślę;-)