Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Piękny pokoik naprawdę.:-):-):-)Cyniczna super furka!
A u nas wreszcie rozłożone łózeczko i teraz brakuje juz tylko Najważniejszej Lokatorki :-);-)
potwierdzamJezzuuuuuuuuuu Lanselotka !!! Dziewczyny - sory, ale to jest najsliczniejszy pokoik jaki widzialam dotad!!! Naprawde przesliczny... szkoda, ze ja mojemu bobo nie moge zaoferowac takiej basniowej krainy :-(

:-) ale kwiatki akurat roowe moga byc nawet o chlopczyka małego;-)

Caterda teraz ja się wypowiem na temat twojej sytuacji. Powiem tak ja właśnie można by powiedzieć powstałam w takich okolicznościach jak toja malutka;-) Tyle że moja sytuacja była mocniej skomplikowana ale nie będę się tu rozpisywać.... Chcę cię tylko przestrzec przed tym co moja matka uskuteczniała, a mianowicie chodzo o to abyś w życiu nie ograniczała kontaktów dziecka z ojcem tzn jeżeli będzie mu zależało się z nią widywać i spędzać czas to pozwalaj na to dziecko potrzebuje obojga rodziców, ja niestety ich nie miałam i ojca poznałam dopiero 2 lata temu:-( Okazało się że jest wspaniały, a ja dowiedziałam się że mam siostrę również wspaniałą kobietkę i teraz mamy rewelacyjny kontakt
Wiesz może teraz się nie stara bo tak na prawdę nie doszło do niego że wtobie jest mała istoitka która powstała też z jego "części"
. Olej jakieś tam nieudane wyprawki od niego, nie to się liczy w życiu...
Pamiętaj tylko że jeżeli wykaże wolę aby spotykać się z małą nie zabraniaj mu tego bo kiedyś córka może ci to strasznie wypominać i możesz mieć z tego tytułu nieprzjemności.. Ja mojej już wybaczyłam ale nadal boli mnie to że w moim dzieciństwie kogoś brakowało, patrzyłam na radosne rodziny kolegów i koleżanek i ryczeć mi się chciało na każdym kroku dlaczego ja tak mieć nie mogę, czułam się gorsza i niechciana.. Mama też wiele razy mówiła że ojciec mnie niechciał i takie tam bzdety próbowała go zrobić jakimś tyranem w moich oczach a co się okazało on bardzo tęskinł i żałował że nie mógł mnie widywać. Teraz staramy się nadrobić ten czas....Jednak nie jest łatwo odrobić 20 lat:-( Nadal gdzies głęboko czuję że jestem "obca"....
ja chcę aby mała miała tatusia
pytanie tylko czy tatuś będzie chciał małą... ja to nawet myslałam, że w dniu w którym muszę jechać na uczelnię to małą bym chętnie tatusiowi przywiozła i posiedziałby z nią kilka godzinek w tygodniu... ale raczej nie będzie chętny
:-(A ja wczoraj pisałam z moją siostrą, która jest w Anglii i oznajmiła mi, że kupi mi zestaw Tommee Tippe składający się z laktatora, butelek i sterylizatora do mikrofalówki oraz taki kojec Graco Kojec CONTOUR ELECTRA 9D99 GIADA, - hipermarket internetowy max24.pl. Przyda się nam gdy będziemy podróżować na pomorze. nie będzie problemu ze spaniem dla małej:-) Bardzo się cieszę z tych prezentów. A co do albumu to też prawdopodobnie się w niego zaopatrzymy :-)
lepsze są łóżeczka turystyczne innych firm bo są większe
może poproś siostrę aby kupiła innej firmy turystyczne (mimo, że sama jestem zakochana w jakości tego łóżeczka i ogólnie jest piękne- po prostu jest maleńkie- ma niecały metr długości
)Miałam się pochwalić wózeczkiem, to się chwalę
Niestety jakość zdjęć jest niezadowalająca, gdyż to zdjęcia z telefonu (Luby mimo obietnic nie zakupił jeszcze cyfrówki)...:-(Wózeczek jest w srebrze (kolor podstawowy) i graficie (kolor uzupełniający)
Zobacz załącznik 166642 Zobacz załącznik 166643
Zobacz załącznik 166645 Zobacz załącznik 166646

Cyniczna super furka!
A u nas wreszcie rozłożone łózeczko i teraz brakuje juz tylko Najważniejszej Lokatorki :-);-)
![]()
Hej laski..
Byliśmy dzisiaj w sklepie i... decyzja zapadła.. wybraliśmy wóz, teraz tylko zastanawiamy się nad faktem czy nowy czy używany. Mianowicie będzie to Mutsy Slider
MUTSY SLIDER RED + FOTEL SAFE 2 GO WYPRZEDAŻ !! (741232301) - Aukcje internetowe Allegro
Osobiście bardzo przemawia do mnie kubełkowa spacerówka - wg mnie fajna dla mniejszego dziecka... dla większego spacerówkę mam :-)

mimo tej kubełkowej spacerówki. Jak masz drugą spacerówkę to ja bym się nie zastanawiała