• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
Ja wyslalam kartki netem ze zdjeciem malego ale wysylajac do mojej mamy przez pomylke nie zmienilam naglowka i klapa...Chyba sie pogniewala. Ale niespodzianka..:no:

Kochane do was pytanie, muszę kupić podgrzewacz do butelek i sterylizator parowy najlepiej. Czy wy posiadacie takowy sprzęt, jeżeli tak to jakich firm i czy jesteście zadowolone...??

Ja mam sterylizator do mikrofali tommee tippee i sprawdza się, używam też laktatora ręcznego tej firmy i jestem zadowolona. Co do podgrzewaczy TT to słyszałam, że są fajne, ale dużym minusem jest to, że nie podtrzymują temperatury..

Kochane do was pytanie, muszę kupić podgrzewacz do butelek i sterylizator parowy najlepiej. Czy wy posiadacie takowy sprzęt, jeżeli tak to jakich firm i czy jesteście zadowolone...??
My mamy Aaventa i jestem bardzo zadowolona:
podgrzewacz ma fajny koszyczek do podgrzewania jedzonka,a sterylizato jest bardzo pojemny ,za jednym razem zmieści cały laktator , 4 butelki i smoczki tylko w 8 minut:-) kupiłam taki zestaw Pati i Maks: wózki, foteliki, łóżeczka, zabawki, akcesoria, kosmetyki, odzież dziecięca, pieluchy - wszystko dla dzieci

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry