catedra
Fanka BB :)
Catedra :-)obydwu babciom?
Dentico prześliczne rameczki! U nas też ramki ze zdjęciem, ale kupiłam takie nie-surowe ;-)
dentico boskie rameczki. Gratulejszyn
Amelkowa tylko tej co mnie na czarną listę wciągnęła

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Catedra :-)obydwu babciom?
Dentico prześliczne rameczki! U nas też ramki ze zdjęciem, ale kupiłam takie nie-surowe ;-)

Ja wyslalam kartki netem ze zdjeciem malego ale wysylajac do mojej mamy przez pomylke nie zmienilam naglowka i klapa...Chyba sie pogniewala. Ale niespodzianka..![]()

arszenik:-d
My mamy Aaventa i jestem bardzo zadowolona:Kochane do was pytanie, muszę kupić podgrzewacz do butelek i sterylizator parowy najlepiej. Czy wy posiadacie takowy sprzęt, jeżeli tak to jakich firm i czy jesteście zadowolone...??

Kochane do was pytanie, muszę kupić podgrzewacz do butelek i sterylizator parowy najlepiej. Czy wy posiadacie takowy sprzęt, jeżeli tak to jakich firm i czy jesteście zadowolone...??