reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

moje najnowsze ciuszki dla Bianki :-) mega wyprzedaż

Załączniki

• Obraz 011.jpg
    Obraz 011.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 54
  • Obraz 012.jpg
    Obraz 012.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 56
  • Obraz 014.jpg
    Obraz 014.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 49
  • Obraz 013.jpg
    Obraz 013.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 47
reklama
My używaliśmy tej gąbki na początku, trzeba ją często wymieniać i bardzo dobrze wyciskać po kąpieli (zadanie dla mężczyzny), bo szybko robi się niefajna, ale po za tym mój mąż sobie chwalił.
Te maty mieliśmy jak synek był starszy i przenieśliśmy go do dorosłej wanny to raczej dla siedzącego dziecka, żeby się nie poślizgnęło w wannie, ich wadą jest to, że czarnieją przy przyssawkach i z czasem coraz trudniej je doczyścić.
My zużyliśmy dwie gąbki i dwie maty przy Krystianie i w końcu przestaliśmy używać i jednego i drugiego.

Ja mam takie i takie, ale tych z krótkim rękawkiem zdecydowanie więcej:-). Zawsze coś na takie body z krótkim nałożyć można, jakąś bluzę czy sweterek, a jak w domu jest ciepło to lepiej chyba z krótkim, że dziecka nie przegrzać.

Mam pytanie... Kupujecie body z długim czy z krótkim rękawkiem? Jeśli i takie, i takie, to których więcej?

Ja myślę, że jak październik to zdecydowanie z długim. U nas na pewno jeszcze nie będa grzali.
Chociaż ma na razie z krótkim (takie dostałam), więc na pewno kupię z długim.

asienka_r - Wszystkie sa takie jak w PL, wiec rozmiarowka ta sama :)
I sie pochwalę :-p
[coś nacisnęłam w aparacie, niewiem co bo tam menu jest po niemiecku i foty zaczely wychodzic takie niewyrazne, dopiero ostatnie mi sie udalo zrobic normalne, no ale coz... sorki ;p]
1. 50
fouri.jpg

2. 50
twoc.jpg

3.50 i 56
threevth.jpg

4. 50 i 56
fivei.jpg

5. 62
onemlo.jpg

Śliczne ciuszki :-).
Ja na jesień i zimę obstawiałabym dłuższy rękaw, pamiętam, że synkowi krótkie body i na ramiączka zakładałam głównie latem. W mieszkaniu zimą jakoś krótkie body było za chłodne, a żeby na to pakować bluzę jeszcze albo sweterek to znów za gorąco.

My dziś w ramach wyprawki wydaliśmy prawie 300zł na farby i akcesoria malarskie w celu pomalowania pokoju chłopaków :-).
Kupiliśmy disneya śnieżki, już się nie mogę doczekać na malowanie, tylko wcześniej m. musi do końca zeskrobać ściany, kupił jakiś preparat ale strasznie śmierdzący.

Ostatnia edycja:
reklama
ja kupiłam z krótkimi rękawkami bo fajniejsze są pod pajace:tak: wydaje mi się że długi rękaw plus pajac i jakieś okrycie to zdecydowanie za gorąco dla dziecka:tak:

Do góry