reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

kinguś prasowanie w czasie bezsennych nocy to niezły pomysł:-) Tylko podejrzewam, że to te niewyprasowane ubranka mogłyby tę bezsenność powodować:-D
Wszystkie moje koleżanki cierpiały na bezsenność w ostatnim miesiącu, ale to pewnie emocje związane z oczekiwaniem... Prawie jak przed wycieczką szkolną:-D
Dlatego po co leżeć bezczynnie jak można poprasować;-);-)

Napewno nie, już mam zapowiedziane zdjęcie szwu za 4 tyg. A bez niego kobiety do 2 tygodni chodzą jeszcze i rodzą.....
A może się zdarzyć też tak że będzie jednak cesarka bo dziecko będzie wielkie...:eek:
Będzie dobrze trzeba wierzyć, że dzidzi jak najdłużej będzie w brzusiu siedziała:tak:

:szok:jeju Wy juz pierzecie i się przygotowujecie, ja to ostatnio tak leże w wannie, patrze na swój brzuch wystający z wody i se myśle... kurcze, w ciązy jestem;-):-D... ale po sierpniowej wypłacie to już zacznę coś kupowac...
:-D:-D:-D Mi jeszcze trochę zostało do zrobienia;-)

no to prawie wszystko wyprane i wyprasowane:tak: chyba za dużo do kupienia nie zostało;-)
Pokaźny stosik :-D:-D

Dziewczyny powiedzcie mi ile może kosztować kombinezonik zimowy w lumpku(nie chciałabym przepłacić)tak około?

reklama
co do ceny kombinezonu na zimę to nie pomogę, pewnie w każdym sklepie inna. u mnie pewnie będą one dopiero na jesieni.

a ja dziś zamówiłam łóżeczko na allegro. odwrotu już nie ma :-). padło jednak na drewniane z wyjmowanymi szczebelkami i zakrytą szufladą. do tego zamówiłam kółeczka i bujaki. Zamówiłam sobie w kolorze białym więc pewnie trochę sobie poczekam zanim mi sprowadzą.
Łóżeczko GRACJA IV DĄB + szuflada zakryta! (694552720) - Aukcje internetowe Allegro
zamówiłam też materacyk gryka-kokos od tego samego sprzedawcy. teraz tylko będę wyczekiwać kiedy kurier się pojawi.:-)

Rozmawiałam dziś bezpośrednio z przedstawicielem TAKO. Dostawa na terenie Polski - gratis, kolorystyka wózka dowolna praktycznie, niestety termin oczekiwania pokrywa sie z danymi przekazanymi mi przez sprzedawcę w sklepie - najbliższy termin połowa września, chyba że kolorystyka standardowa, to 2 tygodnie. Cena z fotelikiem 1200zł, cena bez fotelika 1025zł. Gwarancja 24 miesiące. No, to zdaje się, że zamówię wózek bezpośrednio u nich, a nie w sklepie.

Dziewczyny powiedzcie mi ile może kosztować kombinezonik zimowy w lumpku(nie chciałabym przepłacić)tak około?

ja za swój dałam 20 zł... i sądzę, że takiej kwoty możesz się spodziewać:tak:

Rozmawiałam dziś bezpośrednio z przedstawicielem TAKO. Dostawa na terenie Polski - gratis, kolorystyka wózka dowolna praktycznie, niestety termin oczekiwania pokrywa sie z danymi przekazanymi mi przez sprzedawcę w sklepie - najbliższy termin połowa września, chyba że kolorystyka standardowa, to 2 tygodnie. Cena z fotelikiem 1200zł, cena bez fotelika 1025zł. Gwarancja 24 miesiące. No, to zdaje się, że zamówię wózek bezpośrednio u nich, a nie w sklepie.

Ciekawe... w sklepie dorwałam gwarancję od tako... na gwarancji jest napisane 12 miesięcy... na tej dołączonej do wózka:confused2: zrobiłam to bo sprzedawca w sklepie powiedział mi, że to nieprawda z tą gwarancją 2letnią...

More4kids - Łóżeczka dziecięce - DREWEX Łóżeczko dziecięce HIPPO z opuszczanym bokiem Białe

co sądzicie o takim łózeczku? Już zaczęłam się wstępnie orientować i szukać. Interesują mnie raczej białe łóżeczka. MOże polecicie mi coś innego do 450 zł

Widziałysmy wczoraj je na żywo. Mi wpadło od razu w oko. Nie białe, tylko białe drewno (hmm mam nadzieję, że wiesz o czym mówie). Jest boskie. Gdybym nie dostała łóżeczka, to właśnie takie bym kupiła.

U mnie tez zamowienie na lozeczko,wozek,posciel i materacyk zostalo wczoraj zlozone. Mama wziela na raty i bedziemy splacac na pol:tak::-D A wybor padl na HEBART - wózki dziecięce wybrany kolor to popiel z czerwonym i nie ma go na zdjeciu. Mial byc Jumper X ale nie bylo mozliwosci rat,a po przemysleniu ten wybrany wyszedl taniej i jest lzejszy;-)Lozeczko Radek (kolor slomka- na foto) z szuflada i wyciaganymi szczebelkami:-)Juz sie nie moge doczekac tych rzeczy:tak: Mama odbiera je w poniedzialek ale do mnie dotra dopiero w polowie sierpnia:-) Jejeku,czy wy tez tak bardzo chcialybyscie miec juz te placzace kruszynki na swiecie?:-D

Załączniki

• loz_19.jpg
    loz_19.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 41
  • radek_7_SLOMKA_SZ.jpg
    radek_7_SLOMKA_SZ.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Do góry