kinguś
Nie poddam się
Dlatego po co leżeć bezczynnie jak można poprasować;-);-)kinguś prasowanie w czasie bezsennych nocy to niezły pomysł:-) Tylko podejrzewam, że to te niewyprasowane ubranka mogłyby tę bezsenność powodować
Wszystkie moje koleżanki cierpiały na bezsenność w ostatnim miesiącu, ale to pewnie emocje związane z oczekiwaniem... Prawie jak przed wycieczką szkolną![]()
Będzie dobrze trzeba wierzyć, że dzidzi jak najdłużej będzie w brzusiu siedziałaNapewno nie, już mam zapowiedziane zdjęcie szwu za 4 tyg. A bez niego kobiety do 2 tygodni chodzą jeszcze i rodzą.....
A może się zdarzyć też tak że będzie jednak cesarka bo dziecko będzie wielkie...![]()

jeju Wy juz pierzecie i się przygotowujecie, ja to ostatnio tak leże w wannie, patrze na swój brzuch wystający z wody i se myśle... kurcze, w ciązy jestem;-)
... ale po sierpniowej wypłacie to już zacznę coś kupowac...

Pokaźny stosikno to prawie wszystko wyprane i wyprasowanechyba za dużo do kupienia nie zostało;-)

Dziewczyny powiedzcie mi ile może kosztować kombinezonik zimowy w lumpku(nie chciałabym przepłacić)tak około?