reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Widzę, że jak byśmy razem z Catedrą na zakupy chodziły, to nasze kruszynki wyglądałyby jak bliźniaczki :-D:-D:-D Ale to już było widać w sklepie, zatrzymywałyśmy się przy tych samych rzeczach :-)

Boshe jak mnie kręgosłup dzisiaj boli :/

reklama
wiesz Iza... masz szczęście, że w jednym mieście nie będziemy mieszkać;-) ale zgadzam się całkowicie:-D:-D:-D

Widziałysmy wczoraj je na żywo. Mi wpadło od razu w oko. Nie białe, tylko białe drewno (hmm mam nadzieję, że wiesz o czym mówie). Jest boskie. Gdybym nie dostała łóżeczka, to właśnie takie bym kupiła.

Dziewczyny polecam to łóżeczko mam już je w domu( dokładnie to co na zdjęciu) jest śliczne dość duże, polecam w 100%:happy::-D:happy:

U mnie tez zamowienie na lozeczko,wozek,posciel i materacyk zostalo wczoraj zlozone. Mama wziela na raty i bedziemy splacac na pol:tak::-D A wybor padl na HEBART - wózki dziecięce wybrany kolor to popiel z czerwonym i nie ma go na zdjeciu. Mial byc Jumper X ale nie bylo mozliwosci rat,a po przemysleniu ten wybrany wyszedl taniej i jest lzejszy;-)Lozeczko Radek (kolor slomka- na foto) z szuflada i wyciaganymi szczebelkami:-)Juz sie nie moge doczekac tych rzeczy:tak: Mama odbiera je w poniedzialek ale do mnie dotra dopiero w polowie sierpnia:-) Jejeku,czy wy tez tak bardzo chcialybyscie miec juz te placzace kruszynki na swiecie?:-D
mam takie same łóżeczko tylko kolor teak:tak:
a wózeczek mi akurat nie podchodzi- gondolka nie w moim stylu:sorry::-)

Tzn ja nie mialam na mysli wczesniejszgo porodu zeby byla jasnosc,tylko np jakby troche czas przyspieszyc..pstryknac i juz pazdziernik;-):-)
ja to bym wolala listopad- po bólu i w lepszej formie:-):-)
NAJCHĘTNIEJ PAŹDIERNIK BYM WYCIEŁA Z ŻYCORYSU W TYM ROKU:-D

:-)dzisiejszy przecenowy rzecz jasna zakup nie wiem czy sie przyda, ale jakoś sam mi wpadł do wózka:-D

Załączniki

• śpiworek.jpg
    śpiworek.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 73
U mnie tez zamowienie na lozeczko,wozek,posciel i materacyk zostalo wczoraj zlozone. Mama wziela na raty i bedziemy splacac na pol:tak::-D A wybor padl na HEBART - wózki dziecięce wybrany kolor to popiel z czerwonym i nie ma go na zdjeciu. Mial byc Jumper X ale nie bylo mozliwosci rat,a po przemysleniu ten wybrany wyszedl taniej i jest lzejszy;-)Lozeczko Radek (kolor slomka- na foto) z szuflada i wyciaganymi szczebelkami:-)Juz sie nie moge doczekac tych rzeczy:tak: Mama odbiera je w poniedzialek ale do mnie dotra dopiero w polowie sierpnia:-) Jejeku,czy wy tez tak bardzo chcialybyscie miec juz te placzace kruszynki na swiecie?:-D

o tak ja już sie niemoge doczekac mojej małej księżniczki,
a łużeczko śliczzne nasze -takie samo tylko w koloże Teak stoi już w jej pokoju!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny powiedzcie mi ile może kosztować kombinezonik zimowy w lumpku(nie chciałabym przepłacić)tak około?

w moim lumpku około 23zł

co do ceny kombinezonu na zimę to nie pomogę, pewnie w każdym sklepie inna. u mnie pewnie będą one dopiero na jesieni.

a ja dziś zamówiłam łóżeczko na allegro. odwrotu już nie ma :-). padło jednak na drewniane z wyjmowanymi szczebelkami i zakrytą szufladą. do tego zamówiłam kółeczka i bujaki. Zamówiłam sobie w kolorze białym więc pewnie trochę sobie poczekam zanim mi sprowadzą.
Łóżeczko GRACJA IV DĄB + szuflada zakryta! (694552720) - Aukcje internetowe Allegro
zamówiłam też materacyk gryka-kokos od tego samego sprzedawcy. teraz tylko będę wyczekiwać kiedy kurier się pojawi.:-)

bardzo ładne łóżeczko :tak:

More4kids - Łóżeczka dziecięce - DREWEX Łóżeczko dziecięce HIPPO z opuszczanym bokiem Białe

co sądzicie o takim łózeczku? Już zaczęłam się wstępnie orientować i szukać. Interesują mnie raczej białe łóżeczka. MOże polecicie mi coś innego do 450 zł

ja wybrałam tez drewexu ale model lion...czyli kolor teak :tak: świetny wybór!!!!

ja bym chciała :tak:

:-)dzisiejszy przecenowy rzecz jasna zakup nie wiem czy sie przyda, ale jakoś sam mi wpadł do wózka:-D

sam :confused2::sorry: hehehehe ale rozumiem i popieram :tak:

a do mnie wczoraj dotarła paczka z ciuszkami, które wygrałam na allegro..i..nie mogłam się napatrzeć :tak: heh teraz czeka mnie pranie..prasowanie..ale jakie to wszystko miłe..

Widziałysmy wczoraj je na żywo. Mi wpadło od razu w oko. Nie białe, tylko białe drewno (hmm mam nadzieję, że wiesz o czym mówie). Jest boskie. Gdybym nie dostała łóżeczka, to właśnie takie bym kupiła.

fachowo to się nazywa transparentna biel ;-), czyli drewno pomalowane jest na biało, ale widać słoje
to było jedno z 3 łóżeczek nad jakim się zastanawiałam, niestety nie ma wyjmowanych szczebelków i dlatego odpadło, ale śliczne jest podobnie jak te z lwem i kaczką z tej samej serii :)

a i jest w wersji z szufladą tylko ta szuflada ma mały minus tzn nie jest przykrywana
a plusem tego łóżeczka jest to że górna poręcz jest gumą pokryta. tylko drewex ma takie cóś ;-)

a to łóżeczko było drugim o jakim myślałam ;-), a odpadło bo mój M zdecydował że bierzemy grację. jakby decyzji nie podjął to pewnie do tej pory bym się zastanawiała :-)

napewno się przyda i jest śliczny. a powiedz mi gdzie kupiłaś i ile dałaś?
kurcze że wy macie gdzie kupować na tych wyprzedażach u mnie w tej dziurze to nie ma ciekawych miejsc. w sumie to może dobrze bo mam tyle ciuchów że i tak pewnie wszystkich nie zdąrze małej założyć. no i jeszcze to pranie i prasowanie mnie czeka:eek:

reklama
fachowo to się nazywa transparentna biel ;-), czyli drewno pomalowane jest na biało, ale widać słoje
to było jedno z 3 łóżeczek nad jakim się zastanawiałam, niestety nie ma wyjmowanych szczebelków i dlatego odpadło, ale śliczne jest podobnie jak te z lwem i kaczką z tej samej serii :)

a i jest w wersji z szufladą tylko ta szuflada ma mały minus tzn nie jest przykrywana
a plusem tego łóżeczka jest to że górna poręcz jest gumą pokryta. tylko drewex ma takie cóś ;-)

Kochana w tesco na stoisku cheerokie kupiłam i dałam całe dwadzieścia pare złotych przecena z pięćdziesięciu paru.

poza tym mają inne cieawe rzeczy teraz w tesco właśnie cheerokie poprzeceniane, warto!!!:-)

napewno się przyda i jest śliczny. a powiedz mi gdzie kupiłaś i ile dałaś?
kurcze że wy macie gdzie kupować na tych wyprzedażach u mnie w tej dziurze to nie ma ciekawych miejsc. w sumie to może dobrze bo mam tyle ciuchów że i tak pewnie wszystkich nie zdąrze małej założyć. no i jeszcze to pranie i prasowanie mnie czeka:eek:

Kochana w tesco na stoisku cheerokie kupiłam i dałam całe dwadzieścia pare złotych przecena z pięćdziesięciu paru.

poza tym mają inne cieawe rzeczy teraz w tesco właśnie cheerokie poprzeceniane, warto!!!:-)

Do góry