Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
witam!!!
jestem nowa na tym forum,
I tak trochę źle się nakręcam:-( Więc wolę poczekać aż ta moja kruszyna podrośnie sobie w brzuszku i wtedy ruszę na łowy.
witam!!!
jestem nowa na tym forum, nie do konca obeznana, ale termin mam na pazdziernik, wiec znalazlam ten watek....
mam troszke ubranek po siostrzenicy K, lozeczko i fotelik samochodowy, sporo trzeba bedzie dokupic..
buziaki

Najwazniejsze to dobre nastawienie bo w koncu dzidzia czuje nasze nastroje;-)a przeciez nic tak nie poprawia nastroju jak kupowanie i wynajdywanie tych wszystkich malenkich rzeczy
Odegnaj zle mysli i ruszaj na lowy mamusiu;-)kochana... x-lander ma amortyzatory;-) nasz upatrzony jest na pasach... stąd taka różnicaJeżeli chodzi o wózki, to ja wiem jedno. Na pewno nie kupię wózka bez amortyzatorów. Facet w sklepie dał mi się przejewać wózkiem z i bez. Powiem krótko otworzył mi oczy.
wniosek: amortyzatory są twarde dlatego tak jeździ x-lander:-)u mnie też wykryto paciorkowca, ale nastawiam się pozytywnie, nie czytam w internecie strasznych historii, będzie dobrze i u mnie i u Ciebie :-):-):-) podadzą nam antybiotyk oraz dzieciom i będzie wszystko super, prawda? NIE można myślec inaczej. Będzie dobrze i KONIEC KROPKA!!!!!!!!!!Do tego wykryto u mnie paciorkowca,groznego dla syneczka wiec wogole nie powinnam sie szykowac?- bo kto wie..?Najwazniejsze to dobre nastawienie bo w koncu dzidzia czuje nasze nastroje;-)http://babystrology.com/tickers/bab...nt=Maja&year=2009&month=10&day=11&babycount=1
Może macie rację dziewczyny:-) Grunt to pozytywne nastawienie:-). Miłego dniaCzesc dagmarkaka :-)
smerfi1986 az przykro ze myslisz w ten sposob,to co maja robic mamusie,ktore maja na koncie Aniolka? Jak ja..Do tego wykryto u mnie paciorkowca,groznego dla syneczka wiec wogole nie powinnam sie szykowac?- bo kto wie..?Najwazniejsze to dobre nastawienie bo w koncu dzidzia czuje nasze nastroje;-)a przeciez nic tak nie poprawia nastroju jak kupowanie i wynajdywanie tych wszystkich malenkich rzeczy
Odegnaj zle mysli i ruszaj na lowy mamusiu;-)
http://babystrology.com/tickers/bab...nt=Maja&year=2009&month=10&day=11&babycount=1
a ja przyznaję się bez bicia, że zdecydowałam się jednak na zakup X-LANDERA XA...
znalazł się jeden sprzedawca, który pokazał mi kilka rzeczy które odróżniają x-landera od espiro gtx a x-lander jest droższy o tylko 200 zł...
x-landera dużo łatwiej się prowadzi... bez problemu podjeżdza pod krawężnik jakby nic nie ważyłw odróżnieniu od espiro...
x-lander ma śpiworek do spacerówki a nie tylko okrycie na nóżki a to uważam ważne...
x-lander jest dużo zgrabniejszy w bryle... niby ta sama waga a jednak wygląda na mniejszy przy zachowaniu takiego samego miejsca dla dziecka...
x-lander jest dużo mniejszy po złożeniu...
x-lander ma lepszą spacerówkę...
x-lander ma dużo fajnych schowków i jest lepszej jakości po prostu materiałowo
co prawda planowałam wydać ok. 1000 zł na wózek a wydam 1400 ale w sumie kupię coś porządniejszego![]()

po domku będe już jeździć:-) jednak narazie chyb a kupię tą osłonkę na nóżki,a śpiwór dokupię w przyszłym roku na wiosnę 79 zł kosztuje ten , o którym mówisz, super jest, cieplutki, milutki, ale z kolekcji 2009 , a wózek z 2008 można kupić o 400 zł taniej