przepraszam, ale nie mogłam się oprzeć 
to kącik Kajtusia
łóżeczko jeszcze nie jest ubrane..ale mam czas

to kącik Kajtusia
łóżeczko jeszcze nie jest ubrane..ale mam czas
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
szukałam tego steaża na alegro ale nie ma!! bo też stwierdziłam że lepiej go mieć
przepraszam, ale nie mogłam się oprzeć
to kącik Kajtusia
łóżeczko jeszcze nie jest ubrane..ale mam czas![]()
Shenkoka... nie przepraszaj :-)
kącik piękny... lubię takie kolorki wenge-taki mam salon:-) dużo powiedziane-duży pokój:-)
nie no piękne te Wasze kącikijak kiedyś mi się uda przykręcić te kartongipsy to też zrobię fotki:-) bo teraz to wszystko stoi tak nijak porozwalane po całym domu....
wiesz abejko ja już od dawien dawna chciałam Ci napisać, że ten wózeczek jest straszliwie ciężki... ale jak go oglądałaś na żywo i dalej Ci się podobakażdemu pasuje co innego... mnie w nim drażnił ten świecący się materiał (ja szukałam matowego bo w słońcu się nie świecie jak jarzeniówka) i jego ciężar...
ja dziewczyny kupowałam ten stojak w normalnym sklepie dzidziusiowym... i to chyba w każdym go widziałam w tej samej cenie mniej wiecej
to jest ten
STOJAK/STELAŻ DO WANIENKI 80 lub 100 cm NAJTANIEJ (729323643) - Aukcje internetowe Allegro
a co do zabaweczek ja jeszcze ani jednej nie kupiłam :/ za to wiem w końcu co zrobić z tymi misiami od wielbicieli co zalegają schowane na strychu
wcześniej wstyd było je ustawiać na półkach a teraz nareszcie ujrzą światło dzienne![]()
ja też mam wanienke ze stojakiem..super sprawa..juz się przymierzalamdodatkowo wanna ma odpływ..fajny gadżet..łatwiej wodę wylać ;-) aa i w sumie jakies 70 pare złotych za komplet
Karolinusia.. piekny Biankowy kącik
ja kupiłam pierwszą grzechotke dla Kajtkai cieszyłam sie jak dziecko..bo ostatnio stwierdziłam, że niby mam wszystko ale jakis takich jego przytulanek..niet..więc nadrobiłam..
zastanawiam się nad karuzelką nad łóżeczko..możecie cosik polecic?![]()
aveja ja odradzam ci ten wozek baracuda chodz tez mi sie podoba... widzilam dzis u mnei w sklepei lsiwokowy espiro gtx i xhyba go wezme
tak moze byc :-)