reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

przepraszam, ale nie mogłam się oprzeć :-D
to kącik Kajtusia
łóżeczko jeszcze nie jest ubrane..ale mam czas ;)

Załączniki

• pokoik.jpg
    pokoik.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 125
  • pokoik1.jpg
    pokoik1.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 125
  • pokoik2.jpg
    pokoik2.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 124
  • pokoik5.jpg
    pokoik5.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 117
  • pokoik7.jpg
    pokoik7.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 109
reklama
Shenkoka... nie przepraszaj :-)
kącik piękny... lubię takie kolorki wenge-taki mam salon:-) dużo powiedziane-duży pokój:-)

ja grzechotek mam sporo, niektóre podwójne,
a co do karuzelki... ja mam najzwyklejszą Baby Ono... kosztowała 30pare plnów,
chciałam taką bajerancką na pilota czy coś...ale za drogo dla mnie.

jestem z tej mojej zadowolona

nie no piękne te Wasze kąciki :-D jak kiedyś mi się uda przykręcić te kartongipsy to też zrobię fotki:-) bo teraz to wszystko stoi tak nijak porozwalane po całym domu....

wiesz abejko ja już od dawien dawna chciałam Ci napisać, że ten wózeczek jest straszliwie ciężki... ale jak go oglądałaś na żywo i dalej Ci się podoba:-D każdemu pasuje co innego... mnie w nim drażnił ten świecący się materiał (ja szukałam matowego bo w słońcu się nie świecie jak jarzeniówka) i jego ciężar...

ja dziewczyny kupowałam ten stojak w normalnym sklepie dzidziusiowym... i to chyba w każdym go widziałam w tej samej cenie mniej wiecej:tak:

to jest ten
STOJAK/STELAŻ DO WANIENKI 80 lub 100 cm NAJTANIEJ (729323643) - Aukcje internetowe Allegro

a co do zabaweczek ja jeszcze ani jednej nie kupiłam :/ za to wiem w końcu co zrobić z tymi misiami od wielbicieli co zalegają schowane na strychu:-D:-D:-D

wcześniej wstyd było je ustawiać na półkach a teraz nareszcie ujrzą światło dzienne:-D

Ostatnia edycja:
nie no piękne te Wasze kąciki :-D jak kiedyś mi się uda przykręcić te kartongipsy to też zrobię fotki:-) bo teraz to wszystko stoi tak nijak porozwalane po całym domu....

wiesz abejko ja już od dawien dawna chciałam Ci napisać, że ten wózeczek jest straszliwie ciężki... ale jak go oglądałaś na żywo i dalej Ci się podoba:-D każdemu pasuje co innego... mnie w nim drażnił ten świecący się materiał (ja szukałam matowego bo w słońcu się nie świecie jak jarzeniówka) i jego ciężar...

ja dziewczyny kupowałam ten stojak w normalnym sklepie dzidziusiowym... i to chyba w każdym go widziałam w tej samej cenie mniej wiecej:tak:

to jest ten
STOJAK/STELAŻ DO WANIENKI 80 lub 100 cm NAJTANIEJ (729323643) - Aukcje internetowe Allegro

a co do zabaweczek ja jeszcze ani jednej nie kupiłam :/ za to wiem w końcu co zrobić z tymi misiami od wielbicieli co zalegają schowane na strychu:-D:-D:-D

wcześniej wstyd było je ustawiać na półkach a teraz nareszcie ujrzą światło dzienne:-D

dokładnie to ten, dostępny jest raczej wszędzie w sklepach dla dzidziusiów, internetowych i stacjonarnych.

a ja się nie mogę doczekać Catedry kącika, bo znając jej zmysł plastyczny... Mała bedzie miała BAJKĘ!!!!

Shenkoka :-)

ja też mam wanienke ze stojakiem..super sprawa..juz się przymierzalam :tak: dodatkowo wanna ma odpływ..fajny gadżet..łatwiej wodę wylać ;-) aa i w sumie jakies 70 pare złotych za komplet

Karolinusia.. piekny Biankowy kącik :tak:

ja kupiłam pierwszą grzechotke dla Kajtka :-D i cieszyłam sie jak dziecko..bo ostatnio stwierdziłam, że niby mam wszystko ale jakis takich jego przytulanek..niet..więc nadrobiłam..:-D

zastanawiam się nad karuzelką nad łóżeczko..możecie cosik polecic? :eek:

Karlinusia, Shenkoka piękne kąciki :-) Karolinusia u nas też zielono :-)
Shenkoka ja mam karuzelke po Zuzce z Fishera taką z latającym czymś (ni to motyle ni to myszki uj wi co) ale nie jestem zadowolona. Jest po prostu za mało kolorowa a dzieciece oczy najbardziej przyciągają odblaskowe kolory :-)
Jeśli z Fishera to podoba mi sie Rainforrest.

aveja ja odradzam ci ten wozek baracuda chodz tez mi sie podoba... widzilam dzis u mnei w sklepei lsiwokowy espiro gtx i xhyba go wezme

ale ja jeździłam tym wózkiem i mi pasuje. :-) Fakt, bardziej pasuje mi Mutsy, ale nań szkoda mi kasy :-) zresztą zobaczymy czy się wogóle na nowy dyliżans znajdzie :-)
Catedro ta waga mi nie przeszkadza aż tak... :-) chociaż fakt do lekkich nie należy, nasz xadventure był lżejszy.

reklama
Shenkoka śliczny pokoik :tak:, uwielbiam wenge:-D ale niestety dla dzidziusia u mnie musiały być jasne meble ,bo pokój na poddaszu i byłoby za ciemno . Tylko te meble ciemne, przynajmniej moje z salonu i sypialni mają malutką wade strasznie na nich kurz widać i ciągle trzeba sprzątać ale wyglądają przepięknie.:-D:eek::cool2:

Arlena słodki ten kombinezonik , dzidziuś będzie w nim wyglądał uroczo.:sorry::laugh2::laugh2::laugh2:

Karolinusia ja też kupiłam najzwyklejszą karuzele z lidla , nie była droga , ma śliczą melodyjke i mi pasuje,też mi było szkoda majątku na to wydawać :-D

Do góry