reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
Cyniczna wózek super mała będzie w nim na pewno zadowolona:-)

Boozqowa ty to masz złotą tą siostrę;-)

Ja dziś kupuję torbę do wózka bo kurcze nie miałam w zestawie mojego x-landerka więc trzeba nabyć...:tak:

Boozqowa ty to masz złotą tą siostrę;-)

Ja dziś kupuję torbę do wózka bo kurcze nie miałam w zestawie mojego x-landerka więc trzeba nabyć...:tak:

Dzięki dziewczyny;-)
Naprawdę, bardzo dużo nam dzięki temu pomogła. Niestety finanse zawsze bardzo ograniczają, a dzięki Niej jesteśmy na prostej.

Ja jutro jadę na zakupy do wrocka i to co muszę dokupić do wózka to folię przeciwdeszczową bo nie mam, a wydaje mi się, że może być przydatna. Tym bardziej, że nasze dzieciaczki to wychodzą na jesień i zimę, a wiadomo jaka pogoda wtedy jest... Torbę miałam w zestawie z wózkiem,a w torbie ku mojemu zaskoczeniu ceratkę do przewijania:-) Przyda się na pewno;-)

A ja miałam torbę do x-landra używana kupić na allegro w sumie za grosze a nie widać że używana tylko koleś wczoraj dodał że jednak nie ma właśnie tej ceratki i się zastanawiam czy licytowac czy nie... Botaka ceratka to może się przydac gdzies na wyjeździe czy u rodzinki... a ten mi z taką informacją wylatuje...:crazy::crazy: A nowa torba w sklepie u nas kosztuje 110zł więc nie wiem....

A ja miałam torbę do x-landra używana kupić na allegro w sumie za grosze a nie widać że używana tylko koleś wczoraj dodał że jednak nie ma właśnie tej ceratki i się zastanawiam czy licytowac czy nie... Botaka ceratka to może się przydac gdzies na wyjeździe czy u rodzinki... a ten mi z taką informacją wylatuje...:crazy::crazy: A nowa torba w sklepie u nas kosztuje 110zł więc nie wiem....

To może poszukaj samej ceratki w sklepach, czy na allegro?
Wtedy będziesz wiedziała mniej więcej ile to by razem wyniosło.
Pewnie będzie znacznie tańsza niż torba + ceratka od X-landera...
Ja planowałam kupić, nawet jeszcze z mojej listy nie wykreśliłam:-D
bo nie wiedziałam, że jest w torbie, nigdzie o tym nie pisali. I byłam bardzo miło zaskoczona jak ją zobaczyłam;-)

Ceratka jest właśnie w standardzie wyposażenia torby... Nie wiem kurcze... trochę zła jestem bo nawet jak zamówię osobno i torbę i ceratkę to razem to wyjdzie 100:confused2: więc tyłek....
Może podpowiem komuś prezent dla małej czy coś... Kurcze a już miałam taką radochę .... nic spadam na zakupy na obiadosa;-)

reklama
Jezeli dobrze rozumiem ze chodzi o ceratke do przewijania (taka skladana,wielorazowa) to kupilam w PL za 5 zl taka w kaczuszki,w sklepie z ciuszkami dla niemowlat (nie zadnym firmowym). Mam tez paczke (10 szt) jednorazowych..chyba ze zle Was zrozumialam..;-)

Do góry