reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Cyniczna wóz niezły i kolor faktycznie tak jak napisała Catedra odważny :-)

Boozqowa złotą siostrę masz :tak:

Lanselotka cudny ten pokoik dla córci :happy: ja też ten kolorek uwielbiam ale mam w nim salon w domieszka czekoladowego i fioletu - całkiem nieźle wygląda, a moja Kluseczka będzie miała błękit z odcieniami fioletu

Abeja mutsy bardzo mi się podoba ale jednak zdecydowaliśmy się na coś z większą gondolą :tak:i jak chciałam mytsy to szukałam na allegro używek w całkiem niezłych cenach były bo jest ich już sporo

reklama
A ja miałam torbę do x-landra używana kupić na allegro w sumie za grosze a nie widać że używana tylko koleś wczoraj dodał że jednak nie ma właśnie tej ceratki i się zastanawiam czy licytowac czy nie... Botaka ceratka to może się przydac gdzies na wyjeździe czy u rodzinki... a ten mi z taką informacją wylatuje...:crazy::crazy: A nowa torba w sklepie u nas kosztuje 110zł więc nie wiem....

ceratkę dokupisz osobno, nawet dzisiaj w Carefurze oglądałam, większa i może lepsza od tej w torbie
LAncelotka pokoik jest boooooooooooooooski, kolory wspaniałe :-)

a ja właśnie wróciłam z kliniki i nasza Gwiazda waży już 3 300 g

Ostatnia edycja:
Abeja mutsy bardzo mi się podoba ale jednak zdecydowaliśmy się na coś z większą gondolą :tak:i jak chciałam mytsy to szukałam na allegro używek w całkiem niezłych cenach były bo jest ich już sporo

no właśnie Slider ma większą gondolę niż te do stelaży 4 Rider czy UrbanRider.
Sliderów na allegro są 3 :-) chyba kupię używkę + nowy fotelik do wpięcia.. :-)

My też dzis oglądaliśmy wózki,ale kurcze sama nie wiem czego chcę ;-)
Cyniczna - świetny ten Twój wózek. Powiedz mi,bo gondolkę widzę a fotelik też kupiliście,tak? Bardzo mi się podoba.

Abeja
- czyli decyzja podjęta,a to już pół sukcesu;-)

Lanselotka - no pokoik bardzo ładniusi.

Dziewczyny, wiem, że temat był maglowany już z 5 razy, ale teraz spanikowałam przed jutrzejszymi zakupami i nie mam kompletnie pojęcia jaki materac do łóżeczka dla Niuńki kupić... Jakie wy macie?? Błagam wręcz o pomoc!!
Tylko, proszę, nie krzyczcie...:-)

Ja mam kokos/pianka/kokos;-)

ja mam też taki ;-) z tego co go wymacałam i radziłam się lekarza pediatry i tej babki od dzieci w szpitalu to dobry wybór.
Nie kupuj przypadkiem samego kokosowego, bo TY byś na tym nie wyleżała a co dopiero Maluszek. Podobno dobrej jakości sama panka też się sprawdza, a Mistrzostwo to podobno materacyk lateksowy... ale ten to już kosztuje.
poradź się sprzedającego... bo powinien wiedzieć też co będzie ok.

a ja mam takie pytanie...kupujecie już podgrzewacz?? bo jeśli nie będę mogła karmić to bedzie przydatny tak samo przy odciąganiu pokarmu...
zastanawiam się czy jest mi potrzebny na już?? czy kupic go w razie "katastrofy" laktacyjnej.

reklama
Do góry