reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

A ja wczoraj kupiłam tą Fridę do noska i muszę powiedzieć,że uratowała nam życie,dzieki niej nasza Niunia może w miarę oddychać,od razu widać,że Jej lżej,tyle że właśnie tak jak pisałyście najpierw psikam Małej do noska solą morską i potem super wszystko wychodzi :tak::tak::tak:
Dzięki raz jeszcze za rady:-):-):-)

reklama
My mamy fridę, zdecydowanie lepsza od gruszki, którą używałam przy pierwszym synku, tyle, że ja nie zawsze mam odpowiednio duże wdechu, żeby dobrze ciągnąć te glutki, przyznam, że teraz u nas pewnie taki odkurzaczowy lepiej by się sprawdzał. No ale mamy fridę i jakoś dajemy radę to już nie będę kombinować ;-).

My mamy fridę, zdecydowanie lepsza od gruszki, którą używałam przy pierwszym synku, tyle, że ja nie zawsze mam odpowiednio duże wdechu, żeby dobrze ciągnąć te glutki, przyznam, że teraz u nas pewnie taki odkurzaczowy lepiej by się sprawdzał. No ale mamy fridę i jakoś dajemy radę to już nie będę kombinować ;-).
to jest taki odkurzaczowy ? to ja jestem jakaś zacofana mama :confused2:

nom :tak: fajnie działa, usuwa wszystko co trzeba i nie trzeba samemu tego zasysać jak we fridzie (jakoś nie mogłam się do tego przekonać). no a tych bajeranckich muzyczek nawet na razie nie włączam bo młodej najbardziej podoba się szum takiego miniodkurzacza i dzięki temu pozwala spokojnie na takie zabiegi ;-)

nom :tak: fajnie działa, usuwa wszystko co trzeba i nie trzeba samemu tego zasysać jak we fridzie (jakoś nie mogłam się do tego przekonać). no a tych bajeranckich muzyczek nawet na razie nie włączam bo młodej najbardziej podoba się szum takiego miniodkurzacza i dzięki temu pozwala spokojnie na takie zabiegi ;-)
o to moze i ja się skuszę bo jeszcze nie kupowałam nic:sorry: a do zasysania jak we fridzie też nie mogę się przekonać:confused2::sorry: do odkurzacza też:happy:

o to moze i ja się skuszę bo jeszcze nie kupowałam nic:sorry: a do zasysania jak we fridzie też nie mogę się przekonać:confused2::sorry: do odkurzacza też:happy:
ja to jednak sobi nie wyobrażam odkurzaczem wyciągać Maksowi glutów:eek: sama jak pociągne to raz mocniej raz słabiej w zależności od potrzeby- tak bym sie bała:eek::rofl2:

reklama
Do góry