reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Abeja :-)
Dzieki ci dobra kobieto za ten katarek!!!! dziala jak talala :tak: mały wreszcie nie charczy noskiem :tak: super :-)

my maluchowi do cwiczenia brzuszka kupilismy na mikołaja taka matę:
http://www.allegro.pl/item841237706_lamaze_mata_edukacyjna_innowacja_obrotowa_jedyna.html

dostanie od mikolaja :) w niedzielę idziemy na urodziny do mojej kuzynki, u której zawsze dla dzieciaków organizujemy Mikołaja..nagramy kamerka jak mały zareaguje na tego czerwonego gościa :)

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiulec tą z Tiny Love wylicytowałam za 80 pln, nówka kosztuje 180. Muzyczka tylko powazna, ale Gagatkowi pasi, ona nawet zasypia chetniej przy RMF Classic.

Ja teraz jestem na etapie poszukiwania dla Olgi maty i leżaczka :-) codziennie jak jest chwila to na allegro buszyję.
O ile dobrze pamietam to chyba Catedra fajną aukcję wygrała z takim leżaczkiem CHICCO LEZACZEK BUJACZEK RELAX & PLAY +GRATIS (808928070) - Aukcje internetowe Allegro??? Jak się sprawdza? Jeszcze rozważam wersję z wibracjami CHICCO LEZACZEK BUJACZEK DREAMS MIDNIGHT WARSZAWA (831679882) - Aukcje internetowe Allegro
No chyba,że któraś z Was jeszcze taki posiada. :tak:
Mata??? też nie mogę się zdecydować - za dużo tego wszystkiego dla tych dzieciaczków :happy:
Oczywiście poluję na używki ;-)no chyba, że jakiś Mikołaj się zlituje i może do nówki dorzuci :-D

Kasiulec tą z Tiny Love wylicytowałam za 80 pln, nówka kosztuje 180. Muzyczka tylko powazna, ale Gagatkowi pasi, ona nawet zasypia chetniej przy RMF Classic.

Jak dokładnie nazywa się ta mata?

Na allegro jest tyle mat, że można zwariować :-p Nie mam pojęcia którą wybrać.

Od którego miesiąca są maty?

a co sądzicie o takiej Fisher Price
1.jpg

kasiulec ja mam fisher price rainforest.. jest świetna:tak:
KARUZELA FISHER PRICE + PILOT + LAMPKA RAINFOREST (827291150) - Aukcje internetowe Allegro

Ja teraz jestem na etapie poszukiwania dla Olgi maty i leżaczka :-) codziennie jak jest chwila to na allegro buszyję.
O ile dobrze pamietam to chyba Catedra fajną aukcję wygrała z takim leżaczkiem CHICCO LEZACZEK BUJACZEK RELAX & PLAY +GRATIS (808928070) - Aukcje internetowe Allegro??? Jak się sprawdza? Jeszcze rozważam wersję z wibracjami CHICCO LEZACZEK BUJACZEK DREAMS MIDNIGHT WARSZAWA (831679882) - Aukcje internetowe Allegro
No chyba,że któraś z Was jeszcze taki posiada. :tak:
Mata??? też nie mogę się zdecydować - za dużo tego wszystkiego dla tych dzieciaczków :happy:
Oczywiście poluję na używki ;-)no chyba, że jakiś Mikołaj się zlituje i może do nówki dorzuci :-D

kochana leżaczek sprawdza się rewelacyjnie... mała go uwielbia i cały dzień go używamy bo spać też w nim lubi:tak: jedyne czego mi brak to parkinsona:-D

kochana leżaczek sprawdza się rewelacyjnie... mała go uwielbia i cały dzień go używamy bo spać też w nim lubi:tak: jedyne czego mi brak to parkinsona:-D

No ta fajnie :-) właśnie przekonuje mnie w nim ta możliwość regulacji oparcia. No i wibracje faktycznie by się przydały - ale ceny :szok: nawet używek. No i mało tych leżaczków używanych na allegro.

reklama
KMS, gdybym nie kupiła huśtawki, to kupiłabym jej odpowiednik leżaczek:

BRIGHT STARTS -------------- LEŻACZEK ZWIERZĄTKA (834073166) - Aukcje internetowe Allegro

używany poszedł ostatnio za 90 zł

dzięki Izka śliczne są te leżaczki i bujaczki tej firmy na początku własnie o nich myślałam :tak:ale leżaczek zwykły juz mamy - Mothercare a teraz myślimy o leżaczku z fynkcją kołysania i wibracjami i ale na takich mocniejszych płozach i oczywiście pełnej regulacji oparcia :happy: i tak własnie te Chicco mi wpadły w oko

a tak apropo zakupów to dzis jeszcze tez zaszalelismy i udalo sie dla Olgi kupić miśka z fundacji tvn - dosłownie w 15 min poszło tych Fruzi 450 szt
http://allegro.pl/item843652614_kup_misia_wyjatkowy_mis_fruzia.html

Ostatnia edycja:
Do góry