reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Dziewczyny to ja dołącze się do allegrocholiczek.:tak::tak::tak::tak: Też wczoraj kupiłam małej kurteczke i spódniczke i teraz to opłacić trzeba.:sorry::laugh2:

Nasi wczorajsi goście super nas zaskoczyli i Julka dostała świetną mate Tiny Love (typ mała księżniczka) Bardzo kolorowa i ma różne lustereczka gra piszczy. Nawet moje dziecie się dłużej zainteresowało:sorry::sorry::laugh2::laugh2:
Jeśli ktoś szuka jeszcze maty dla dziewczynki to ja ją polecam.

tiny4.jpg

reklama
Izaa wazne ze jest OK;-)
Ja z kolei jestem Ebaycholiczka:-Dudalo mi sie dzisiaj wylicytowac taki jakby projektor z lampka nocna i kolysankami dla malego za £7 a nowy kosztuje £19:-D(tu link do o co mi chodzi mniej wiecej DISNEY ~ TOMY ~ WINNIE THE POOH DREAMSHOW PROJECTOR on eBay (end time 16-Dec-09 21:27:56 GMT) ). Szukalam na stronach PL zeby wam wkleic ale nie ma..:-(To wyswietla rozne obrazki na suficie a moj maly (chyba jak kazdy;-)) uwiebia swiatelka i cienie wiec mam nadzieje ze mu sie spodoba;-)
Teraz oszczedzam na taka hustawke 2111 FISHER PRICE RAINFOREST BABY SWING on eBay (end time 19-Dec-09 17:03:04 GMT) chyba ze polecacie cos innego?;-)

dziewczyny mam pytanie czy któras z Was używała butelek,smoczków albo czegokolwiek z Nuby?

bo znalazłam sprzedawce który o srzedaje i jakos najbardziej mi to wszystko u niego spasowało

bo jak chce smoczki z tommee tippee to butelek lovi nie mają i smoczkow do butelek albo niekapków i łżyeczek od 4 mies:eek::eek:

a nie opłaca się kupować osobno u roznych i placic kilk arazy za wysylke...

chce kupić to:

ToysrUSA NUBY ŁYŻECZKI Z CZUJNIKIEM CIEPŁA 2 PK (851650630) - Aukcje internetowe Allegro

ToysrUSA NUBY smoczek SOOTHE AIR motylek 0+oliwka (837378753) - Aukcje internetowe Allegro

ToysrUSA NUBY butelka poręczny uchwyt 295 ML mors (851678875) - Aukcje internetowe Allegro

ToysrUSA NUBY wymienna nakrętka do kubków niebie (837275342) - Aukcje internetowe Allegro

ToysrUSA NUBY pojemniczek pudełko na smoczek nieb (821641474) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
no ja się właśnie nad tą 3w1 zastanawiam czy kupić nową czy używaną bo się boję, że jak kupię używkę to szybciej padnie:sorry: a nowa zawsze ma gwarancję jakby co... muszę jeszcze pomyśleć...

reklama
Do góry