reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama

dziękować:-) całe 13 zł:tak:

próbuję kupić używany te wózeczek graco i szlag mnie trafia... nowy kosztuje z 400-700 (zależne od koloru) a używane licytowane są za 350-400 :/...

jaki ma sens kupowanie wózka bez gwarancji za cenę praktycznie nowego???? To ja już wolę dołożyć te 100-200 zł a mieć dwuletnią gwarancję....

tak samo krzesełka... nowe kosztuje 220 a używane sprzedają po 150 :/

Ostatnia edycja:
żyrafka sliczna i faktycznie dużo zabaweczek da się w niej upchać :tak::-) mamy coś podobnego ale jeszcze w szafie ... zabawki dopiero zbieramy :happy2: i wczoraj udało mi się upolować to na co poluję już od czerwca

Świat Odkryć Panel Interaktywny Tiny Love MK (868791022) - Aukcje internetowe Allegro

kolezanka ma i potwierdza,że jej Filipek (6m) szaleje za tym.
A ja kupiłam to plus kilka zabawek FP, Lamaze, Chicco, Leap Frog Toys za 170pln już z przesyłką :-D :-D:-D

a własnie jakie krzeselka do karmienia polecacie ? :happy2:

Załączniki

• zabawki_miniaturka.jpg
    zabawki_miniaturka.jpg
    39,3 KB · Wyświetleń: 51
Żyrafka świetna. :-)Aż mi zrobiłaś ochotę na coś takiego bo do tej pory się zastanawiałam gdzie ja te zabawki mam trzymać. Myślałam o pudełku pod łóżeczkiem, ale na razie nie mogę namierzyć odpowiedniego wielkościowo.
Kms, co do krzesełek to ja zamierzam zanabyć drogą kupna takie drewniane ze stolikami. Coś takiego
pro_bc_BC1177_3.jpg

Przy Małej się super sprawdziło, bo potem mogła sobie rysować na tym stoliku.

hej maniaczki zakup.. neistety nie pokaze wam moich nowo nabytych rzeczy bo aparat nawala i nie mam jak a do tego teraz mam kompa z oprogramowaniem po ang..:szok::baffled::confused:
caterda zyrafka super sprawa mowisz w tesco ja nabylas..??chyba sie wybiore

Ja mam taką żabkę z Ikei. Na razie wisi ona na ścianie koło przewijaka Mai i trzymam w niej pampersy. Bardzo wygodnie mi z tym. No, a później wykorzystamy ją na zabawki;-)

A ja się dziś wkurzyłam, te pieluchy fioletowe z tesco to kompletna porażka, takie ceratowe okropnie, aż szeleszczą przy ubieraniu, koszmar.
A mój mąż oczywiście zamiast kupić jakąś małą paczkę na sprawdzenie to od razu 72 pieluchy zasunął :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Rossmanowe jedną pieluszkę ostatnio pożyczyła nam koleżanka i powiem, że w dotyku są fajne, trochę większe od pampersów, tyle, że Ignasia uczuliły, cały był czerwony pod pieluszką :-(, nawet u góry ponad siusiakiem, normalnie jakby mu ktoś czerwone majtki narysował a może godzinkę był w tej pieluszce.

Krzesełko my mamy po Krystianie chicco polly, wtedy wybuliliśmy sporo kaski a potem szkoda nam było sprzedawać, bo naprawdę fajne krzesełko jest :cool2:. Takie z możliwością rozłożenia do pozycji pół leżącej więc dziecko nie musi super umieć siedzieć do niego, wtedy to było jedyne dostępne w którym regulowało się osobno oparcie osobno podnóżek. A mój starszak zaczął posilać się w wieku 5 miesięcy i jeszcze wtedy nie siedział, a fotelik to miałam ciągle upaćkany od zupek, więc kupiliśmy specjalne krzesełko, żeby łatwo było zmywać ceratkę. No i krzesełko służyło nam do ponad 3 lat.

Ostatnia edycja:
ja też chciałabym chicco polly ale cena jest powalająca dlatego kupuję chicco snack... jak dla mnie nawet fajniejsze bo ma kosz:tak:

chyba rewiduję pogląd na spacerówki... zgadzam się na dwie rączki i parasolkę... przynajmniej nie ważą 12 kg a 8:tak: no i nie będą mi 3/4 samochodu zajmować:baffled:

ja też chciałabym chicco polly ale cena jest powalająca dlatego kupuję chicco snack... jak dla mnie nawet fajniejsze bo ma kosz:tak:

chyba rewiduję pogląd na spacerówki... zgadzam się na dwie rączki i parasolkę... przynajmniej nie ważą 12 kg a 8:tak: no i nie będą mi 3/4 samochodu zajmować:baffled:

Mi też bardzo chicco polly się spodobało :tak: no ale własnie ta cena :szok: jak tak przeglądałam allegro do znalazlam ich podróbki i chyba podróbkę podróbki :baffled: i sama nie wiem. Boje się o ich jakość i ewent. serwis reklamacyjny :confused: jedyny "-" ich wszystkich to tylko dwa kółka

Ocencie czy nie są identyczne :-)
Krzesło do karmienia Chicco Polly 2w1 PL GWARANCJ (851089875) - Aukcje internetowe Allegro

krzesełko full opcja regul.podnóżek AVANGARDE (866994703) - Aukcje internetowe Allegro

tych trzecich teraz nie ma wystawionych ale one chyba 299pln kosztowały i kolorystyka była identyczna - szkoda,że nie dodalam do obserwowanych

reklama
Do góry