reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

czizas... ten britax jest od 9-18 kg a na wiek przełożyli 9m-4 lata
:szok: młoda mając teraz ponad 6,5 kg wagę 9 kilu osiągnie chyba szybciej:-p
britaxy i ramatti bardzo polecane foteliki

ja mam coneco nosidło i jak dla mnie to tragedia... nie widziałam tych większych fotelików więc się nie wypowiem...

ja wyczytałam, że w szwecji dzieci mają obowiązek jeździć tyłem do kierunku jazdy do 4 lat:szok: ja bym chciała żeby młoda conajmniej rok jeździła jeszcze tyłem dlatego kupuję fotelik 0-18 bo są montowane tyłem:tak:

reklama
Moja Maja waży tyle co Zosia Catedry, 6,5 kg i spokojnie mi się mieści w foteliku po wyjęciu wkładki dla niemowlaków.A więc narzekać nie mogę. A mam fotelik Espiro multi

Espiro Multi

Mam sporo czasu na poszukanie czegoś nowego na większa wagę;-)

Dziewczyny dzieci jak zaczynają się ruszać - raczkowac i chodzić to waga staje... spokojnie :-) Moja Zuza w ciągu ostatnich 2 lat przytyła ok 4 kg. W sumie - ma 3 latka i 14,5 kg wagi. Jak miała roczek ważyła ok 10. I nie była chuda jak przecinek jak jej młodsza siostra :-)

Ignacy w nasz fotelik peg perego też się mieści bez problemu, dopiero dziś wyjęłam wkładkę noworodkową z pod pupy a regulację główki dałam na 2 poziom (są 4 poziomy), tak więc myślę, że do jesieni powinniśmy bez problemu tego fotelika używać.
A do Krystiana 9-18kg miałam ramatti i był super :tak:. Sprzedałam, bo foteliki mają 5-6 lat żywotności według producentów i zanim by drugie dziecko dorosło to on by się już na kolejne 3 lata jeżdżenia nie nadawał. Krystian około 3 lat go użytkował, bo musieliśmy się przesiąść w fotelik 9-18kg jak miał 8 miesięcy i jeździł w nim do 3 lat i 8 miesięcy.

A teraz mamy cybexa 15-36kg, Krystian go lubi.
Krystian ma 4 lata i prawie 9 miesięcy i waży 19,5kg.
Na roczek ważył 9,9kg, jak na chłopaka to niedużo, ale on był przecinek do dwóch lat ;-).

Ostatnia edycja:
Dziewczyny dzieci jak zaczynają się ruszać - raczkowac i chodzić to waga staje... spokojnie :-) Moja Zuza w ciągu ostatnich 2 lat przytyła ok 4 kg. W sumie - ma 3 latka i 14,5 kg wagi. Jak miała roczek ważyła ok 10. I nie była chuda jak przecinek jak jej młodsza siostra :-)

Dokładnie!!!!!

podam wam taki przykład, mój kuzyn ma dzidziusia z 2.08.09 mój jest z 15.09 więc tak z półtora miesiąca róznicy kiedy wyszliśmy ze szpitala Igor miał 4 dni wtedy kuzyn mój przyjechał ze swoim malce który miał wtedy 7 tyg i ważył!!!!UWAGA 6,5 kg był wielki i długi. teraz ma 5,5 msc i waży 8 kg więc już tak nie tyje ale jest wysoki bo ma wysokich rodziców.....

reklama
U nas narazie nie narzekamy na fotelik, jeszcze nam troche posłuży.Zresztą wpinam go w kółka od wózka jak chodze po galerii:-D i to jest wygodne.Ale przyszłościowo to ten coneco fotelik co pokazywałyście bardzo mi sie podoba.:tak:Kolor limonka jest taki wesoły.

Ostatnio znalazłam taką parasolke. Mamy spacerówke z x-landera.Masywne koła ,duża. Ja potrzebuje czegoś do chodzenia po galeri .Ten mi się spodobał
inglesina, wózek trip, : dino sklep dla dzieci oferuje wózki, foteliki i meble najlepszych firm : maxi cosi, mutsy, casualplay, baby vox

Całkiem fajny jest też ten
Wózek Mojo Graco 2008 - kurier gratis - 369.00<span class=notranslate> zł</span> : dino sklep dla dzieci oferuje wózki, foteliki i meble najlepszych firm : maxi cosi, mutsy, casualplay, baby vox

Ogólnie fioletowe mi się wózki podobają . Teraz mam zielony i chciałam inny.:tak:

Dziś byliśmy na zakupach. Jeśli ktoś lubi Zare to obniżyli ceny z wyprzedaży. Ja kupiłam śliczną dzianinową tuniczke, sweterek i 2 bluzeczki. Sobie też bluzke znalazłam za 30zł:tak:. Ogólnie są fajne przeceny. Płaszczyki , takie miniaturki dorosłych,coś pięknego:-)

Do góry