Karolinusia
Fanka BB :)
Laski gratuluję udanych zakupów. My dziś Biankę przeprowadzamy do dużej wanny. Ale będzie fajnie!!! za godzinę dokładnie, bo kąpiel u nas o 19.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Iza jakbym już nie miała full ubrań dla młodej po tych wyprzedażach to bym rzekła, że dawno nas nie było w naszym szmateksie:-)

Ostatnio też o tym myślałam :-) Ale powiem Ci, że wcale nie chce mi się nigdzie z Małą ruszać. Ciasno jej jak diabli w foteliku samochodowym. A producentom, to bym dupę skopała za "do 13 kg"![]()
ja kupiłam małej coś takiego:do 13kg fakt... ja nie wiem, czy Bianka wytrzyma do 9kg.
jak tylko będzie pewnie siedzieć przeprowadzamy ją do "doroślejszego" fotelika.
ściśnięta z każdej strony, nóżki poza fotelikiem... waży 6,5 kg... ja też nie wiem gdzie oni widzą te 13?

:-)ja sie zastanawiam nad tym
FOTELIK CONECO ZENITH MUSIC SEA+FISHER PRICE W=24h (875799047) - Aukcje internetowe Allegro
co myślicie?