reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
Ostatnio też o tym myślałam :-) Ale powiem Ci, że wcale nie chce mi się nigdzie z Małą ruszać. Ciasno jej jak diabli w foteliku samochodowym. A producentom, to bym dupę skopała za "do 13 kg" :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
W dobrym momencie weszłam bo też mam problem z fotelikiem.
Tzn. pomału robi się za krótki fotelik. Rehabilitantka powiedziała, że jest akurat ale niedługo z niego wyrośnie ale na siedzący jest jeszcze za wcześnie wiec muszę coś pokombinować.
Mamy fotelik xlandera wyjęłam tą wkładkę ale i tak jest trochę krótki.
Moja waży dopiero 5kg mam nadzieje, że coś znajdziemy.
Właśnie oglądam te foteliki co pokazujecie ;-)

Dołączam się do pytania Izy
Kasia ile on kosztuje w sklepie? I jak wypada w testach?

Ostatnia edycja:
Dentico mam pytanie czy w Zarze są płaszczyki białe lub jasno różowe:confused: paluje taki kupić do chrztu:tak: co prawda Zare mam pod nosem ale dla mnie wyjście z dwójką to jak wielka wyprawa;-)

roksi 23- widzialam taki bialy, tylko ze w Irlandii, sliczny. Podejrzewam, ze w Polsce maja podobne rzeczy
Postanowiłam odpisać chociaż pytanie nie do mnie, ale może coś pomogłam

Dentico mam pytanie czy w Zarze są płaszczyki białe lub jasno różowe:confused: paluje taki kupić do chrztu:tak: co prawda Zare mam pod nosem ale dla mnie wyjście z dwójką to jak wielka wyprawa;-)

U nas są . Bardzo ładne ecru , jasno różowy i jasno fioletowe taka lila.. Ale np w drugiej zarze tych ecru już nie było , Cena chyba ok 89zł, Są dość ciepłe. Białe są ale kurteczki pikowane z takim kołnierzem podobnym do dorosłych kurtek z Solara , taki na bok,ekstra to też wygląda.:tak: Polecam:tak:

Kasia ile on kosztuje w sklepie? I jak wypada w testach?

Mi zależy na takim foteliku, który mogę rozłożyć tak, żeby dziecko mogło leżeć. Czeka nas podróż (500km), więc musi się rozkładać.

Powiem tak. Widziałam go w którymś sklepie w Wawie ale był dużo droższy... w olsztynie można go zamówić w kiddie (sklep przy realu) ale chcą za niego sporo więcej

zapina się go tyłem i przodem do kierunku jazdy a wychyla się tak, że jest mniejsza dolina niż w tych fotelikach nosidełkach. Dziecko ma więcej miejsca, ma fajną tapicerkę.
W testach go nie ma bo to nowość ale foteliki graco zazwyczaj dostają wysokie noty. Firma jane ma w podobnej rozpiętości cenowej podobny fotelik, chicco ma proximę (mają wady konstrukcyjne i pasy wyrywają się przy 40 km/h:szok:), oprócz tego niezły i polecany jest berber 0-18. Przy realu jest za 350 zł Iza:tak:

dentico nie polecam mojo graco... widziałam na żywo. Jak już to lepiej graco mozaic...

nasz fotelik jeszcze ma sporo zapasu i wszerz i wzdłuż :tak: i cieszy mnie to bardzo bo mało nie kosztował - ale fakt pewnie do wiosny tylko pociągniemy

Potrzebuje pomocy :-) Okazalo sie, ze bedziemy musieli oddac wozek razem z bagazem jak bedziemy leciec teraz w Lutym do Polski na chrzciny malej wiec pomyslelismy, ze przydaloby sie nosidelko. Wiem, ze juz kiedys byla o tym mowa ale zastanawiam sie czy ktoras moglaby cos polecic bo wogole nie orientuje sie na co zwrocic uwage przy kupnie takiego nosidelka. Z gory dziekuje! ;-)

reklama
Potrzebuje pomocy :-) Okazalo sie, ze bedziemy musieli oddac wozek razem z bagazem jak bedziemy leciec teraz w Lutym do Polski na chrzciny malej wiec pomyslelismy, ze przydaloby sie nosidelko. Wiem, ze juz kiedys byla o tym mowa ale zastanawiam sie czy ktoras moglaby cos polecic bo wogole nie orientuje sie na co zwrocic uwage przy kupnie takiego nosidelka. Z gory dziekuje! ;-)
nasze nosidełko jest do 12kg i można nosić dziecko na plecach i klatce piersiowej oraz przodem i tyłem lub na ukos.

Do góry