catedra
Fanka BB :)
śliczna:-)Tak wiec, my rowniez postanowilismy jechac do Polski zeby ochrzcic Zuzke :-) Jak tylko decuzja zapadla, to ja szybciutko poczperalalam na Ebay'u i kupilam taka kurteczke (reszte dokupie juz w jakims sklepie):
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
śliczna:-)Tak wiec, my rowniez postanowilismy jechac do Polski zeby ochrzcic Zuzke :-) Jak tylko decuzja zapadla, to ja szybciutko poczperalalam na Ebay'u i kupilam taka kurteczke (reszte dokupie juz w jakims sklepie):

;-)
mi się nie chce już tego focić, na początku jeszcze z tym szalałam, ale teraz... Ania dostała kilka reklamówek ciuszków po kuzynkach i kurde nie mieści mi się to w komodzie... Jeśli zajdę do lumpka to kupuję jakiś bajer - sukienka, płaszczyk, ładna bluzeczka, bo bodziaków i piżamek mamy od groma. No i skarpetek też - jakoś wszystkim się podoba kupić wielopak - już nawet tych ostatnich nie rozpakowuję 

Po prostu prześliczne.

lysa_d powiem ci że twoje ubranka są przepiękne.Trudno takie znaleźć.Po prostu prześliczne.
Dzieki dentico29, no wlasnie ciezko z takimi prostymi zimowymi ciuszkami do chrztu. Chyba 30 stron przeszukalam zanim sie dokopalam do tych i to tez juz byly ostatnie sztuki :-)
A takie nosidelko tez mi sie marzyMoze na wiosne kupimy bo jakos tak na razie nie chcialambym z mala tylko w tym wychodzic bo jak dla mnie to troche za zimno
![]()

To ja tez sie pochwale, dzis zakupilam 200 roznych ciuszkow za £40 z transportem. Facet sprzedawal 4 worki pelne ciuszkow, rozmiarowo 0-3, 3-6, 6-9 i 9-12 wiec bede miala z czego wybierac a to co nie bedzie pasowac sama wystawie na Ebay i za zarobiona kaske kupie malej cos innego ;-) Jutro rano mi przywiezie to powklejam jakies zdjecia z tego co tam bedzie to osadzicie czy sie oplacalo bo mam nadzieje, ze tak![]()

Ciuszki super, wiekszosc w naprade b.dobrym stanie, niektore z metkami, jest czesc ktora sprzedam bo miesiacami mi juz nie pasuje i jeszcze na tym zarobie!!! Strzal w dziesiatke z tym zakupem
Mialam wkleic zdjecia ale chyba za duzo tego jest
moze jak juz popiore je to sie pochwale niektorymi ciuszkami bo sa cudne :-) Na dodatek facet mowil, ze bedzie mial wiecej 6-9 i 9-12 ciuszkow i da mi znac :-)
Pewnie bede musiala kupic mega pack proszku hehe