reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama

:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

ja też się zastanawiam nad takim leżaczkiem do wanienki, ale wolę materiałowy, jakoś tak wydaje mi się że Ani będzie wygodniej. Byłam dzisiaj w dwóch sklepach nawet, ale mieli tylko takie plastikowe foczki i gąbkowe misie, którym mówimy zdecydowanie nie.:no::no:;-)

Tak się chwalicie tymi ubrankami :blink: mi się nie chce już tego focić, na początku jeszcze z tym szalałam, ale teraz... Ania dostała kilka reklamówek ciuszków po kuzynkach i kurde nie mieści mi się to w komodzie... Jeśli zajdę do lumpka to kupuję jakiś bajer - sukienka, płaszczyk, ładna bluzeczka, bo bodziaków i piżamek mamy od groma. No i skarpetek też - jakoś wszystkim się podoba kupić wielopak - już nawet tych ostatnich nie rozpakowuję :-D:-D

Ja miałam nosidełko womaru przy Krystianie i szczerze mówiąc nie byłam zadowolona, ale może dlatego, że on był taki długi (zawsze 97 centyl wzrostu) a ja jestem niska (160cm), najpierw czekałam do 3 miesięcy, żeby go użyć (bo było od 3 miesięcy napisane) a potem okazało się, że nie daję rady go w nim nosić, bo mi się jego nogi plątały między moimi nogami.
I do tego te nosidełka są tak wyważone, że wcale nie odciążają kręgosłupa.

Teraz kupiłam chustę wiązaną, mam nadzieję, że na dniach przyjdzie i zaczniemy próbować.
Na razie tanią elastyczną kupiłam, bo nie wiem czy Ignasiowi się spodoba, jak nie to chociaż dużo kasy nie stracę :-).

Jagoda zawsze możesz odsprzedać ;-)
Ignasiowi może się na początku nie podobać, ale codziennie po parę minut więcej go noś i chusta przejdzie raczej :tak: u nas jest coraz lepiej ;-)

No i elastyczna będzie fajna na lato - nie jest w niej tak gorąco jak w tkanej ;-)

Przysiegam, to juz moj ostatni post z akcji 'Chrzcimy nasze dziecko w Lutym':-D Znalazlam u tego samego kolesia co kupilam ta biala kurteczke, sukienke do kompletu wiec ciuszki dla malej mam z glowy :-)

Załączniki

• 315256233_tp.jpg
    315256233_tp.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 53
  • 315256287_tp.jpg
    315256287_tp.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 44
lysa_d powiem ci że twoje ubranka są przepiękne.Trudno takie znaleźć.:tak:Po prostu prześliczne.:-D:-D

A ja kupiłam takie mocne nosidełko red castle , chuste, i takie nosidełko bebelulu, ale narazie tylko troszke bebelulu używałam, Musze raczej do wiosny poczekać . Czasem w bebelulu ją nosze jak po domu chodze ,mam kuchnie 2 piętra niżej niż pokoje.;-)
Chusta nosidło Bebelulu Lulu + Artakcyjny GRATIS! (883108659) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
NOSIDEŁKO RED CASTLE SPORT +GRATIS +wys 0 W-wa (886578503) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Pentelka Chusta elastyczna MŁODA TRAWKA 50cm (877072117) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

lysa_d powiem ci że twoje ubranka są przepiękne.Trudno takie znaleźć.:tak:Po prostu prześliczne.:-D:-D

Dzieki dentico29, no wlasnie ciezko z takimi prostymi zimowymi ciuszkami do chrztu. Chyba 30 stron przeszukalam zanim sie dokopalam do tych i to tez juz byly ostatnie sztuki :-)

A takie nosidelko tez mi sie marzy :tak: Moze na wiosne kupimy bo jakos tak na razie nie chcialambym z mala tylko w tym wychodzic bo jak dla mnie to troche za zimno :happy2:

To ja tez sie pochwale, dzis zakupilam 200 roznych ciuszkow za £40 z transportem. Facet sprzedawal 4 worki pelne ciuszkow, rozmiarowo 0-3, 3-6, 6-9 i 9-12 wiec bede miala z czego wybierac a to co nie bedzie pasowac sama wystawie na Ebay i za zarobiona kaske kupie malej cos innego ;-) Jutro rano mi przywiezie to powklejam jakies zdjecia z tego co tam bedzie to osadzicie czy sie oplacalo bo mam nadzieje, ze tak :tak:

Wlasnie skonczylam przegladac te ciuszki co kupilam i musze stwierdzic ze Zuzka jest ubrana az do skonczenia roku i moze jeszcze dluzej hahaha:-D:-D:-D Ciuszki super, wiekszosc w naprade b.dobrym stanie, niektore z metkami, jest czesc ktora sprzedam bo miesiacami mi juz nie pasuje i jeszcze na tym zarobie!!! Strzal w dziesiatke z tym zakupem :tak: Mialam wkleic zdjecia ale chyba za duzo tego jest :baffled: moze jak juz popiore je to sie pochwale niektorymi ciuszkami bo sa cudne :-) Na dodatek facet mowil, ze bedzie mial wiecej 6-9 i 9-12 ciuszkow i da mi znac :-)

Ciekawe ile mnie pranie tego wszystkiego wyniesie bo z dokladnoscia jest 200 sztuk wszystkiego:confused: Pewnie bede musiala kupic mega pack proszku hehe

Załączniki

• bold[ekm]177x300[ekm].jpg
    bold[ekm]177x300[ekm].jpg
    10,1 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry