reklama
Dentico chciałam Ci podziękować za info o płaszczykachkupiłam jasno różowy:-)
To fajnie. Na pewno będzie wyglądała jak mała księżniczka;-);-);-) Ja chyba też jakiś Julce kupie

L
LuizaPatrycja
Gość
Znalazłam na Allegroiedrogo śliczną bluzędla dziewczynek
MATALAN**BLUZA POLAROWA~CUDNA~3-6 M~ZAJĄCZEK~NOWA (879760850) - Aukcje internetowe Allegro
Mam takie pytanie może któraś z wam ma taki płaszczyk do chrztu dla chłopca i chciałaby odsprzedać.

MATALAN**BLUZA POLAROWA~CUDNA~3-6 M~ZAJĄCZEK~NOWA (879760850) - Aukcje internetowe Allegro
Mam takie pytanie może któraś z wam ma taki płaszczyk do chrztu dla chłopca i chciałaby odsprzedać.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Luizka płaszczyk pierwsza klasa 

ja też właśnie siedzę na allegro i znalazłam coś takiego

jeszcze się z takim cudem nie spotkałam
QUICK SMART - lekki, zwrotny i wygodny dla dziecka (893871525) - Aukcje internetowe Allegro

ja też właśnie siedzę na allegro i znalazłam coś takiego

QUICK SMART - lekki, zwrotny i wygodny dla dziecka (893871525) - Aukcje internetowe Allegro
L
LuizaPatrycja
Gość
kms widziałam ten wózek nie powiem ciekawy z wyglądu tylko interesuje mnie jakby się sprawdził na codzień
szukam takiego płaszczyka bardzo mi się podoba ajjjjj
szukam takiego płaszczyka bardzo mi się podoba ajjjjj
fajny ten wózek i jak mało ważyLuizka płaszczyk pierwsza klasa
ja też właśnie siedzę na allegro i znalazłam coś takiegojeszcze się z takim cudem nie spotkałam

catedra
Fanka BB :)
laski a co kupiłyście na dzień babci i dziadka?
my kupiliśmy odciski bobasa..stópki Kajtka wyszły bosko..jutro babcie dostana na pamiatkę![]()
![]()
arszenik

Guziczek87
Pracująca mamuśka
reklama
monisia1979
Fanka BB :)