reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

To dziwne , moja już pewnie ok 7 waży nadal pampersy 3 są lużne,(dzięki Medeuska ,wspominałaś o tej promocji kiedyś w Kauflandzie ,paczka za 33zł i też kupiliśmy te dwupaki:tak:) i dada i huggisy też 3. One są chyba do 9 kg.;-)

reklama
roksi wypróbwałam i są jak dla mnie bardzo Ok, wewnątrz wydają się i być bardziej miękkie od pampersów..

Może to zależy też od figury dziecka:-)
Ja od jakiegoś czasu używam rossmanowych i pampersów na zmianę i te z rossmana są większe i bardziej zabudowane. Ja tu kiedyś krytykowałam rossmanowe, bo wydawały mi się sztywne, ale mam już 2 czy 3 paczkę i wszystko jest w porządku, nie odparzają, kupę trzymają, a z pampersów przeważnie wypływa.

A może testowałaś rossmanówki nr 2. Dla mnie 2 to tragedia. Trójek nie kupowałam.

Co do rozmiaru, to 3 pampersa są dla nas jeszcze ok. Ale do 9 kg to sobie nie wyobrażam :-p

Eedytka
, a używałaś podgrzewacza w samochodzie?

My też juz jestesmy od prawie 2 tygodni na pampersach 4. Maja na początku stycnzia ważyła 6,5 kg więc akurat się wpasowaliśmy. Nie próbowałam jeszcze innych marek pampków. Po tym jak mała miała odparzenie w grudniu nie chcę ryzykować.
Raz mój T. kupił nawet już paczkę pampersów dla dziewczynek, które już chodzą, te w różowym opakowaniu:-) Leżą i czekają bo one 4 czyli do 18 kg:-)

A może testowałaś rossmanówki nr 2. Dla mnie 2 to tragedia. Trójek nie kupowałam.

Co do rozmiaru, to 3 pampersa są dla nas jeszcze ok. Ale do 9 kg to sobie nie wyobrażam :-p

Eedytka
, a używałaś podgrzewacza w samochodzie?

Iza bo 3jki są na 6kg dziecka i 3kg kuuuupy:-D

Roksi śliczne ma sukienusie Wójcik... fajniutka jest :)
a ja chcę Zośkę ochrzcić jak już cieplutko będzie... może kwiecień, może maj.... a może czerwiec? zobaczę jak finanse będą stały i czas...

Abeja ubranko boskie :-) Płaszczyk bajka. Szkoda, że 62 cm - zdecydowanie za małe, a do tego matka chrzestna Amelki uparła się, że kupi nowe ...

Ostatnia edycja:
reklama
Catedra ja planuję 4 kwietnia w Wielkanoc:tak: kupiłam już sukienusię bo mi się bardzo spodobała:tak: starsza ochrzciliśmy jak miała 4 miesiące i też miała sukienkę w rozmiarze 80 ciupek za duża była:tak: Majcia będzie miała 5 miesięcy i 2 tygodnie:tak:

Abeja kupiłam Rossmanna pieluchy i jestem miło zaskoczona i zadowolona:tak: zmieniamy:tak: tym bardziej że pampersy ostatnio w tesco 57zł:szok:

Do góry