reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Catedra, ja też dziś własnie oglądałam ten fotelik z Espiro. Mam wózek z tej firmy, spacerówkę i aktualny do samochodu i naprawdę jestem zadowolona.
Mała jeszcze nam nie wyrasta z fotelika więc nie muszę miec nowego na już, jeszcze trochę na pewno w nim pojeździ. Pasy ma jeszcze na nizszym poziomie. Za jakiś czas jej przełożę na wyższy, a potem dopiero kolejny fotelik. kto wie, może już będzie siedziała do tego czasu.

A te filmiki... nie powiem... "lekko" przerażające....

Ostatnia edycja:
reklama
No, ja się właśnie nad tym graco zastanawiałam... co trwało chwilę zaledwie, bo szybko doszłam do wniosku, że za bardzo się spieszę i że jeszcze zdążę... Zwłaszcza, że samochód aktualnie mamy nieczynny...

Ja następny fotelik kupie do 25kg, coś tam oglądałam , kilka mi się podoba.:tak:

Shenkoka u mnie Fria też wygrywa , a na 2 miejscu Pampers sensitive (tesco 6 paczek-25zł)

Jeśli ktoś kupuje pieluchy huggisa i ma Polo to teraz dwupak (104 sztuki) kosztuje 47zł.

a ja nie mam żadnego typu:baffled: waltz też mi się podoba gdyby nie to że rączka nie jest wysuwana:baffled: muszę pomierzyć starego chicco i porównać wymiary może jest troszke wyższy:sorry:

Ostatnia edycja:
A ja mam do Was pytanie :happy2: jaki podgrzewacz polecacie, chodzi mi o taki, który ma funkcję utrzymywania temperatury i dobrze by bylo, gdyby butle TT się mieściły. Tak naprawde w opisach tylko w Canpolowych jest wymieniona ta funkcja w Avencie nie znalazłam, w TT też nie - może po prostu nie ma pełnego opisu w aukcjach?

A ja mam do Was pytanie :happy2: jaki podgrzewacz polecacie, chodzi mi o taki, który ma funkcję utrzymywania temperatury i dobrze by bylo, gdyby butle TT się mieściły. Tak naprawde w opisach tylko w Canpolowych jest wymieniona ta funkcja w Avencie nie znalazłam, w TT też nie - może po prostu nie ma pełnego opisu w aukcjach?

KMS..

http://www.allegro.pl/item856730759_856730759.html ja mam coś takiego, może być choć szału nie ma...temp utrzymuje, niby 4 min podgrzewa wodę na mleko...ale ja mam chyba inne zegarki w domu. :-)spr się w nocy, bo wieczorem wstawię butlę z wodą i w nocy jest ciepła, jak się wydaje mi że za ciepła to dolewam zimnej...nie stać mnie było na aventa czy coś dlatego mam ten. Pasują do niego TT i Avent Lovi też, w zasadzie wszystkie.
Za tą cenę jest ok. Można podgrzewać w samochodzie ma wtyczkę dołączoną. nie wiem jak podgrzewa zupki, bo jeszcze nie robiłam tego-dołączony jest pojemnik na zupki.
podgrzewa niby do 40st do 70st i podobno można wyparzać smoczki w 100st. Nie wiem nie próbowałam, ale nie narzekam na ten model. Może być. Już się przyzwyczaiłam.

reklama
Do góry