reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
krzesełko bardzo mi się podoba.
co do wózków to ZOOPER WALTZ najbardziej mi się podoba a później Cosatto » 994. POGO KOL. CHERRY:-)

Catedra krzesełko jest super!!!! ja mam takie niskie na biegunach. Damiana grupa w firmie kupiła... stoi w piwnicy w kartonie...takie se, bo niskie.
Ty lepiej sprawdź czy ono nie ma regulacji w górę bo widziałam takie na biegunach i one sie wysuwaja do góry:-p
nie zebym Cię miała za małospostrzegawczą ale sprawdź:-) bo sie okaze ze masz krzesełko do karmienia
takie cuś
CONECO KRZESEŁKO/STOLIK DO KARMIENIA GALILEO wys0 (894860737) - Aukcje internetowe Allegro

Ty lepiej sprawdź czy ono nie ma regulacji w górę bo widziałam takie na biegunach i one sie wysuwaja do góry:-p
nie zebym Cię miała za małospostrzegawczą ale sprawdź:-) bo sie okaze ze masz krzesełko do karmienia
takie cuś
CONECO KRZESEŁKO/STOLIK DO KARMIENIA GALILEO wys0 (894860737) - Aukcje internetowe Allegro

takiego "cuś" nie mam, ale musze spr. to moje widziałam w smyku stało na glebie sięgało do kolan...a jak dostałam, tzn.Bianka to nawet nie rozpakowałam, by zobaczyć, taka mama ze mnie:-D:-D:-D

fajne wozy :-) jedyne zastrzeżenie jak dla mnie to to, że niektóre nie mają barierki/pałąka bezpieczeństwa :tak:takie ja od razu eliminuję z listy, choc przyznam,że wizualnie są ładniutkie
Catedro a nie bierzesz w ogóle pod uwagę wózków chicco? Masz do nich jakieś zastrzeżenia? Bo ja właśnie stawiam na chicco enjoy
CHICCO WOZEK ENJOY EVOLUTION+OKRYCIE+FOLIA+GRATIS (899277210) - Aukcje internetowe Allegro

Asienko r popatrz znalazłam coś z tego typu o co pytałaś :-D:tak:ceny różne CHICCO WOZEK SPACEROWY FOR ME 2w1 IDEALNY +GRATIS (898256313) - Aukcje internetowe Allegro

CHICCO 2010 WOZEK SPACEROWY LIVING COMPLETE NOWOSC (907735086) - Aukcje internetowe Allegro

kms jakoś mi spacerówki chicco nie podchodzą... są jakieś takie dla mnie chybotliwe i delikatne... no i mają świecący materiał obiciowy a ja go strasznie nie lubię:sorry2:

ta ostatnia jest całkiem całkiem... ale cena powala:baffled:

Ale fajowe te woziki:-):-):-), kurcze musimy poszukać, może u nas w Irlandii też taki kupimy, ale pewnie nie:no:, bo oni tu jakieś beznadziejne wózki mają i kolorów wybór słaby
asieńko wejdź na stronę mamas&papas... mają sklepy w irlandii i boskie spacerówki... zastanawiałam się nawet czy do Ciebie nie pisac cobyś mi kupiła i wysłała jakąs:-D
http://www.mamasandpapas.com/product-luna-orchid/102111500/type-i/
zakochałam się w niej :)

chicco ma całkiem niezlą też tą
CHICCO WOZEK SPACEROWY CT 0.1 +AKCESORIA + GRATIS (894899094) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
CATEDRA - wyczaiłaś naprawdę fajny wózek:-D:-D:-D, generalnie mamas&papa to jeden z droższych sklepów dla dzieci. Pamiętam jak oglądaliśmy wózki jak byłam w ciąży to właśnie w tym sklepie był głęboki który nawet miał podgrzewany materac:szok: i sam sie bujał, moj Paweł wtedy zapytał -oczywiście dla żartu-jakie sa jeszcze udogodnienia w tym wózku a sprzedawczyni z wielkimi oczami: TO MAŁO JESZCZE PANU:szok::-D:szok::-D
Catedra a tak na serio ja będę leciała w marcu do PL i moja siostra zaproponowala mi abym nie zabierała wózka ona ma i może mi pożyczyć na m-c wiec mogalbym Ci przywieźć:tak: tylko zapytam siorki czy nic sie nie zmienilo
a Asienka r- masz racje kolory tu sa straszne

Do góry