reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Dziewczyny kupiłam na próbe pieluchy w Lidlu , toujors i softino. Powiem wam że są super, szczególnie toujours są bardzo mięciutkie. Ładnie trzymają wilogoć . W softino spałała na próbe całą noc i rano to siku było w środku , dupka sucha, dla mnie super. Minus softino są tylko w malutkich opakowaniach po 14 sztuk za 6,5 zł. A toujours za 50szt 27zł. Więc ceny przystępne ,. Te opakowania kupiłam już 4 są dość duże , narazie musze dokończyć wszystkie 3 ( jeszcze sporo mam ) ale napewno jeszcze tamte kupie.:tak:
Mam też chusteczki tych firm. Aktualnie otworzyłam toujours, podobne do pampersa sensitive ale mniej nawilżone niż fria. Koszt ok 5zł a softino 3.5zł ale jeszcze nie otwierałam więc nie wiem jakie są. Ja się ciesze że je znalazłam,podobają mi się te rzeczy.:-)

Roksi śliczne buciki:tak::tak::tak:

Kasiulec mam prośbe nie sprawdziłabyś mi cen tych rzeczy jeśli będziesz w Next.:sorry: Szkoda że nie można sprawdzić co jest teraz w promocji , bo nowe rzeczy na allegro sa bardzo drogie
Buy White Leather Pram Shoes from the Next UK online shop ROZMIAR 6-12
Buy Lemon Broderie Trim Top And Short Set from the Next UK online shop ROZMIAR 9-12
Buy White Broderie Dress from the Next UK online shop SUKIENKA 9-12
Buy Pretty Ditsy Romper from the Next UK online shop 9-12
Buy Stripe Knit Dress from the Next UK online shop 9-12
Buy Pretty Denim Dungarees from the Next UK online shop 9-12

Ps Wygrałam tą białą kurtke Zary ale jednak 3-6 bo mi jest potrzebna na teraz , dzięki za informacje:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Asienka r- dzis przypadkowo w sklepie rozmawiałam z mama polka która miała właśnie Lune ten wózek tylko z przodu miał jedno podwójne kolko i mówiła ze jest naprawdę zadowolona z tego wózka, wiec może warto,
dziewczyny te balerinki kosztują tu 11 jurkow i nie ma żadnych promocji w tej chwilii,
a ja dziś kupiłam Asi takie buciki do chrztu i potem jej założę jeszcze jak polecimy do Włoch na komunie i do tego taka sukienusia ma krynolinę pod spodem wiec tak ładnie sie układa, dodatkowo jeszcze jedne butki i kilka bluzeczek,

Załączniki

• Picture 167.jpg
    Picture 167.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 47
  • Picture 170.jpg
    Picture 170.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnia edycja:
O widzisz:-), tak właśnie myślę, że samemu trzeba się przekonać, czy będzie nam odpowiadał. Jak jest w miarę lekki do prowadzenia to i skrętne kółka nie są potrzebne. Dzięki Wiesienko, a sukienusia cudna:-):-):-). Ach, te córeczki

Dziewczyny kupiłam na próbe pieluchy w Lidlu , toujors i softino. Powiem wam że są super, szczególnie toujours są bardzo mięciutkie. Ładnie trzymają wilogoć . W softino spałała na próbe całą noc i rano to siku było w środku , dupka sucha, dla mnie super. Minus softino są tylko w malutkich opakowaniach po 14 sztuk za 6,5 zł. A toujours za 50szt 27zł. Więc ceny przystępne ,. Te opakowania kupiłam już 4 są dość duże , narazie musze dokończyć wszystkie 3 ( jeszcze sporo mam ) ale napewno jeszcze tamte kupie.:tak:
Mam też chusteczki tych firm. Aktualnie otworzyłam toujours, podobne do pampersa sensitive ale mniej nawilżone niż fria. Koszt ok 5zł a softino 3.5zł ale jeszcze nie otwierałam więc nie wiem jakie są. Ja się ciesze że je znalazłam,podobają mi się te rzeczy.:-)

Roksi śliczne buciki:tak::tak::tak:

Kasiulec mam prośbe nie sprawdziłabyś mi cen tych rzeczy jeśli będziesz w Next.:sorry: Szkoda że nie można sprawdzić co jest teraz w promocji , bo nowe rzeczy na allegro sa bardzo drogie
Buy White Leather Pram Shoes from the Next UK online shop ROZMIAR 6-12
Buy Lemon Broderie Trim Top And Short Set from the Next UK online shop ROZMIAR 9-12
Buy Pretty Ditsy Romper from the Next UK online shop 9-12
Buy Stripe Knit Dress from the Next UK online shop 9-12
Buy Pretty Denim Dungarees from the Next UK online shop 9-12

Ps Wygrałam tą białą kurtke Zary ale jednak 3-6 bo mi jest potrzebna na teraz , dzięki za informacje:tak:
jutro chyba będę:) będę dzwonić

no wstrzeliłam się wam (Roksi Abejka) w ten post z czajnikami i juz nabyłam philipsa..jestem bardzo zadowolona..tempka 60st. akurat na mleko dla Kajtka :tak: heh gdyby nie wy nie wiedzialabym że i takie cuda juz robią :tak: dzięki!!!!
shenkoka super że jesteś zadowolona:tak: pochwalę się że mój jak gotuje to podświetla wodę na różne kolory:-p ale to nie najważniejsze tylko to że podgrzewa wode do wybranej temperatury:tak:
60 a nie 40? :-)
z ciekawości czemu wybrałaś philipsa a nie zelmera? po opiniach na ceneo czy zadecydował producent albo design? Ja kupię zaraz po wypłacie (podobno dziś) ale jeszcze nie wiem co :-)
Abeja ja tak do 50 stopni podgrzewam:tak:

Dentico- ta sukienunia marzenie... no ale ja mam synka :-D
Agnieszko nic nie szkodzi kupić będzie motywacja na córcie:-p:-p:-p

Ja tytlko na chwilę od dziś w carefurze są chusteczki nawilżane Pampersa sześciopaki za 23 zł.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ostatnia edycja:
Do góry