L
LuizaPatrycja
Gość
piankowe koła to akurat mi nie przeszkadzają w tym wózku, nawet są fajne i łatwo się nim jeżdzi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
piankowe koła to akurat mi nie przeszkadzają w tym wózku, nawet są fajne i łatwo się nim jeżdzi.
koła można kupić??Kasiulec krzesełko można fajen za 200 zł kupić... A jaki masz fundusz na wózek? bo może coś Ci podpowiem?
Ja jestem zadowolona z magika... co prawda piankowe koła ale są mega intensywnie użytkowane i jest na razie ok. Zresztą za jakiś czas pewnie nowe dokupię.... dla mnie rewelacyjnie wskakuje i zeskakuje ze schodów... w wawce gdzie wszędzie są schody a nie wszędzie widny to super sprawa... minusy? mały kosz (kocyk i zabawki się mieszczą) ale ja kupiłam taką siatkę do wózków i zaczepiłam na rączkach i teraz jest super...
ja też kupiłam w hm te sukieneczkę z majtusiami ale ja kupiłam żółtą... i do tego bluzeczki, bodziaki te jednokolorowe i polóweczkę zieloną![]()