Wstyd się przyznać może, ale Adaś dostał od rodziców może 2 zabawki.. resztę znoszą jak zauważyła Karolinusia zakochani Dziadkowie, Ciocie itd... i tak połową Adaś się nie bawi. Ja część zabawek schowałam i pokazuje mu co jakiś czas..
reklama
lysa_d
Fanka BB :)
Asienko- dziekuje za odpowiedz, bedziemy musieli kombinowac bo wisienka rowniez mi napisala, ze nie maja tej wkladni wiec musze je jakos przelozyc przez to siedzisko tak zeby byly ok ;-)
My zabawek tez az tyle nie mamy ale wczorak kupilismy kilka zabawek do kapieli. Takiego malego zolwika,ktorego sie nakreca i plywa w wodzie i zabke, ktora rowniez plywa tylka ciagnie sie za sznureczek :-) i 3 zolte kaczuszki bo gumowe zabki juz sie znudzily
Musimy teraz tylko kupic ten pojemnik, ktory przykleja sie do sciany i mozna w nim zabawki trzymac 
My zabawek tez az tyle nie mamy ale wczorak kupilismy kilka zabawek do kapieli. Takiego malego zolwika,ktorego sie nakreca i plywa w wodzie i zabke, ktora rowniez plywa tylka ciagnie sie za sznureczek :-) i 3 zolte kaczuszki bo gumowe zabki juz sie znudzily

Ulubionymi zabawkami Niny są wszelkiego rodzaju kubeczki po jogurtach (zwłaszcza po actimelu), sznurki, długopisy, spinacze do ubrań itp. Wszystko, co da się włożyć do buzi i łatwo utrzymać w rączce ;-) Ma kilka ulubionych grzechotek i się ich trzyma. Wymyślnych zabawek też nie ma, nie kupujemy jej ani my, ani dziadkowie, bo i tak od razu jej się nudzą. Zresztą, zawsze mówię, że, jak już chcą coś kupić, to lepiej jakiś ciuch albo pieluchy ;-)
czarodziejka87
Ehh... my co chwilę kupujemy małemu jakąś zabawkę albo chociaż gryzaczka... nie ma zakupów żeby Szymon czegoś nie dostał. Ostatnio nie było fajnych zabawek, więc dostał nową książeczkę:-)
Dentico tego nie czytaj!!!!
Zosiula dostała od mojej chrzestnej kilka ubranek tej firmy BestaPlus
nigdy nie widziałam lepiej wykonanych i lepszych gatunkowo ubranek
polecam gorąco... są przepiękne

Oczywiście oblukałam linka,ubranka super ale nie mam blisko ich sklepu

z prostych zabawek Mariczkę najbardziej zajmuje pusta butelka po wodzie mineralnej
próbuje ją złapać, butla ucieka i Misia za nią goni. Drugie miejsce zajmuje przywiązany do rączki balon z helem, najlepiej taki z którego trochę powietrza już uciekło - super sprawa, rośnie mi mały zapaśnik 
Butelka
Zapomniałam dodać, że najlepszą ze wszystkich zabawek jest, po prostu, mama
Mamę można gryźć, drapać, ciągać za co się da, chodzić po mamie, wspinać się, mama pobuja, potrzęsie i tany-tany zrobi
A jak mama ubierze coś ciekawego, powiedzmy, kolczyki, uuu, to wtedy jaka frajda!
Oczy jak pięciozłotówki i szczęka do podłogi ;-)

Karolinusia
ButelkaZapomniałam dodać, że najlepszą ze wszystkich zabawek jest, po prostu, mama
Mamę można gryźć, drapać, ciągać za co się da, chodzić po mamie, wspinać się, mama pobuja, potrzęsie i tany-tany zrobi
A jak mama ubierze coś ciekawego, powiedzmy, kolczyki, uuu, to wtedy jaka frajda!
dokładnie!!!

reklama
no jasneButelkaZapomniałam dodać, że najlepszą ze wszystkich zabawek jest, po prostu, mama