reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Wstyd się przyznać może, ale Adaś dostał od rodziców może 2 zabawki.. resztę znoszą jak zauważyła Karolinusia zakochani Dziadkowie, Ciocie itd... i tak połową Adaś się nie bawi. Ja część zabawek schowałam i pokazuje mu co jakiś czas..

reklama
Asienko- dziekuje za odpowiedz, bedziemy musieli kombinowac bo wisienka rowniez mi napisala, ze nie maja tej wkladni wiec musze je jakos przelozyc przez to siedzisko tak zeby byly ok ;-)

My zabawek tez az tyle nie mamy ale wczorak kupilismy kilka zabawek do kapieli. Takiego malego zolwika,ktorego sie nakreca i plywa w wodzie i zabke, ktora rowniez plywa tylka ciagnie sie za sznureczek :-) i 3 zolte kaczuszki bo gumowe zabki juz sie znudzily :-D Musimy teraz tylko kupic ten pojemnik, ktory przykleja sie do sciany i mozna w nim zabawki trzymac :tak:

Dentico tego nie czytaj!!!!

Zosiula dostała od mojej chrzestnej kilka ubranek tej firmy BestaPlus

nigdy nie widziałam lepiej wykonanych i lepszych gatunkowo ubranek :)

polecam gorąco... są przepiękne

Ulubionymi zabawkami Niny są wszelkiego rodzaju kubeczki po jogurtach (zwłaszcza po actimelu), sznurki, długopisy, spinacze do ubrań itp. Wszystko, co da się włożyć do buzi i łatwo utrzymać w rączce ;-) Ma kilka ulubionych grzechotek i się ich trzyma. Wymyślnych zabawek też nie ma, nie kupujemy jej ani my, ani dziadkowie, bo i tak od razu jej się nudzą. Zresztą, zawsze mówię, że, jak już chcą coś kupić, to lepiej jakiś ciuch albo pieluchy ;-)

Ehh... my co chwilę kupujemy małemu jakąś zabawkę albo chociaż gryzaczka... nie ma zakupów żeby Szymon czegoś nie dostał. Ostatnio nie było fajnych zabawek, więc dostał nową książeczkę:-)

z prostych zabawek Mariczkę najbardziej zajmuje pusta butelka po wodzie mineralnej :) próbuje ją złapać, butla ucieka i Misia za nią goni. Drugie miejsce zajmuje przywiązany do rączki balon z helem, najlepiej taki z którego trochę powietrza już uciekło - super sprawa, rośnie mi mały zapaśnik :D

Butelka :tak: Zapomniałam dodać, że najlepszą ze wszystkich zabawek jest, po prostu, mama :-D Mamę można gryźć, drapać, ciągać za co się da, chodzić po mamie, wspinać się, mama pobuja, potrzęsie i tany-tany zrobi :-p A jak mama ubierze coś ciekawego, powiedzmy, kolczyki, uuu, to wtedy jaka frajda! :-D Oczy jak pięciozłotówki i szczęka do podłogi ;-)

Butelka :tak: Zapomniałam dodać, że najlepszą ze wszystkich zabawek jest, po prostu, mama :-D Mamę można gryźć, drapać, ciągać za co się da, chodzić po mamie, wspinać się, mama pobuja, potrzęsie i tany-tany zrobi :-p A jak mama ubierze coś ciekawego, powiedzmy, kolczyki, uuu, to wtedy jaka frajda! :-D Oczy jak pięciozłotówki i szczęka do podłogi ;-)

dokładnie!!!:-D

reklama
no jasne:)

Do góry