o widzisz to nie wiedzialał że fisher price jest made in china, no to trudno, ja jestem zadowolona ups no nie spodziewałam się,
miałam pare rzeczy z Fisher Price przy Oliwi i było wyraźnie na nich made in USA, ale widocznie jestem nie na czasie i to się zmieniło, bądź to było jakieś oszukaństwo i od zawsze były z Chin,
no ale powiem wam ciekawostkę, bylismy kiedyś z mężem w Zakopanem i tam chcieliśmy kupić pamiątki, no i taka poduszeczka z napisem Zakopane, cudna była dla siostry mojego męża wtedy 8 letniej, no i kurde w domu patrzymy a na metce made in china, normalnie śmieliśmy się bardzo długo z tego hahaha no szok
Joanna Mama Hani
bardzo fajne zakupy,
jestem teraz na etapie wyboru karuzeli i waham się, w gre wchodzi oczywiście Fisher Price, bo dla mnie to sprawdzona firma no i te bajery, chce tą z projektorem, pilotem, odgłosami natury, muzyką poważną i odgłosami bicia serca
ale jak już kupię i sie zdecyduje to się pochwale narazie jakoś nie mogę sie zdecydować....
Mariquita mi sie tak sobie podoba Oliwia ma jakieś tam rzeczy ale kolorystyka mi nie odpowiada,
5-10-15 jest ekstra, mamy dużo dla Oliwi i dla Nastki już też, no mi odpowiada najbardziej
lubimy też Wójcika ale ceny są oszałamiające, jednak kolekcje dla 5 latek są obłędne lubie te fiolety, szarości i pudrowe róże....