• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

reklama
Babonka śliczne te pościele ale cena kosmiczna ja mam zamiar zapłacić za pościel ok 150 zł a najlepiej kupiłabym łożeczko z poscielą od razu za jednym razem.Choćź ostatnio myśle nad kołyska.

Oglądałam na allegro łóżeczka z pościelą i znalezłam.Podobają mi się te 2 wzory pościeli
026mws.jpg

030my.jpg

Pyska ,Viv moje typy to pierwsze fotki pościeli :DDDD co do ubranek suuupcie :-)

Anka ta posciel jest rewelka tez :) cos kojarze podobnego ze na allegro widziałam :-D

Byłam dziś w smyku i na wyprzedaży zakupiłam dwa 3paki (w smyku jest sporo rzeczy na wyprzedaży - 20%). Za całe zakupy zapłaciłam 50 zł, może szału nie ma, ale powoli kompletuję domową garderobę ;) No i dla dziewczynek wszystko jest takie piękne...
IMG_2366.jpgIMG_2367.jpg

reklama
Ania pingwiny rewelacyjne:tak:

Ja dzisiaj stwierdziłam, że nastał czas na przeglądnięcie rzeczy Kuby, aby wybrać coś dla Jagody. Niestety w domu tylko jedna torba z ubrankami 56-68 cm ( druga z tym rozmiarem wylądowała u teściów- musimy odebrać) . Daję zestawienie wszystkich rzeczy jakie narazie posiadam dla J w rozmiarze 56-68 cm ( ups teraz widzę, że jedna bluza na 18 miesięcy i sukienka jeansowa na 2 lata:zawstydzona/y:) Resztą będę Was katować później .. Rzeczy są wymieszane: lumpkowe, sklepowe, i spadkowe.:-D

DSC07789.jpgDSC07790.jpgDSC07792.jpgDSC07795.jpgDSC07796.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry