• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

boję sie zamówić na allegro ręczniczków bo to nie jest frota tylko takie cienkie "coś" nie wiem nawet bym tego ręcznikiem nie nazwała
dlatego pójdę i kupię ze sklepu jak dotknę

reklama
nie wiem sama co myśleć moim zawsze wydawało mi się że łóżeczko musi być porządnie . a co wy o tym myślicie?

wszyscy mi opowiadają, że jak byłam mała to uwielbiałam stać w łóżeczku, trzymać się szczebelków i podskakiwać.... wydaje mi się, że łóżeczko musi być stabilne, wytrzymałe.... Nie wiem, czy takie będzie łóżeczko, które z materacem kosztuje 160 zł.... łóżeczko, które pokazałaś wydaje się być w normalnej, wcale nie wygórowanej cenie...

Super, BB jest niezastąpiony ... nie wchodziłam na ich oficjalną stronkę z przekonania że nie przesyłają do Polski , super dzięki za info :-)

reklama
jeszcze niedawno nie przesyłali. Ja ileś rzeczy pozamawiałam juz przez allegro zanim się zorientowałam. Ale czasem juz są pewne rozmiary wykupione :-( Jest nawet polska wersja ich sklepu (przyzwoita) - więc przeliczają na złotówki :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry