• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

hej chciałam się zarejestrować na stronie next-a ale nici z tego bo system nie widzi mojego adresu , muszę wpisać adres uk...czyli do Polski nie wysłają ?
pomóżcie?

reklama
I co? Udało się? Teraz jak już potwierdziliśmy płeć, na pewno będę jeszcze zamawiała, więc w razie kłopotów, służę pomocą. Raczej nie liczę na zakupy w sklepach z uwagi na moje rygory łóżkowe - więc pozostają mi tylko sklepy internetowe.

dziewczyny zaczyna ogarniać mnie panika wyprawkowa:) nie mam jeszcze nic (poza 3 body):) czytam o Waszych zakupach, zaczynam patrzeć w internecie za wszystkim i za niczym,,nie wiem jak to ogarnac;) wszystko na raz ogladam, za duzo tego, drogie:( jakbym miała duzo kasy, nie byłoby problemu...z tego co piszecie nie kupujecie uzywanych rzeczy (myslalam np o łózeczku, wózku...)nie wiem co kupowac..obłęd...

Super są te rzeczy-jak Jasiek pójdzie spać zamówię coś dla Ady dla Jasia i dla mnie a może D. coś kupię (niech ma a coo):-D

Misia dawała tego linka do nexta. Ja teraz jestem na drugim laptopie więc wkleję Wam później:tak:bo w tym nie mam zapamiętanego tego linka;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry