• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

ann, ja z polskich mogę polecić firmę Ewa Klucze (be problemu znajdziesz na allegro). Internetowych zakupów ubrań też trochę się boję - bo lubię dotknąć i zobaczyć czy miękki / jaka jakość ale u jednej ze sprzedawców kupiłam rajstopy ciążowe dla siebie i przy okazji jednego śpiocha (do testów) - śpioch właśnie Ewy Klucze okazał się być bardzo fajny, miękki, dobrze uszyty więc zamówiłam więcej rzeczy u tego sprzedawcy / firmy. Ceny przyzwoite.

Z innych które znam bo kupiłam i wymacałam osobiście mogę polecić F&F baby - baaaardzo fajne i Mothercare.

reklama
Ja cenię sobie te same firmy co bejbiszon. Przy tej skali nie mogą sobie pozwolić na fuszerkę. Co do zasady rzeczy są przyzwoite. Warto zaczekać na wyprzedaże. Jak moja córka była mała, cubus miał prześliczne kolekcje dla dziewczynek. Teraz się pogorszyło. Polowałam na wyprzedaże w cubusie. Tam rzeczy były lepszej jakości niż w h&m. Na zarze przejechałam się ileś razy. Moja córka ich lubi, ale co kupie to się machaci itp. Mają ciekawe wzornictwo, ale kiepska jakość tkanin. Chociaż nie wiem, jak jest przy niemowlakach, bo kupowałam rzeczy z kolekcji dziewczęcej tylko. Zaraz nas kilka razy bardzo rozczarowała, bo córka była szczęsliwa, że coś dostała, a to się po chwili nie nadawło do ubrania.

Ja też ubratka lubię "sieciówkowe" innych nie kupuję. Tak jak łózeczko czy wanienkę moge mieć szitowe tak ubranka wolę te sprawdzone. Dziś zrobiłam rundke po hamie zarze i reserved i już nie moge doczekać sie potwierdzenia płci :tak::tak::tak:
Ja nie przepadam za mothercare, co Rysio miał to jakieś takie rozlazłe sie po pierwszym praniu robiło.:crazy:

podzielam z całą pewnością niepatryjotyzm ubraniowy, głównie angielskie marki, mam już prawie całą półkę, jutro wstawie foto dzisiejszych łupów, jedna bluzeczka nexta nowa bialusia, sweterek bolerko blado rózowe tez nowe Mothercare, getry malutkie troche używane, welurowy pajacyk niebieski też troche używany, a wszystko kupiłam dziś za 12zł i wszystko markowe, z Oliwia mialam od groma rzeczy nowych polskich najgorsze byly te kaftaniki i śpiochy masakra, ale kupuje tez w C&A, w tesco F&F w H&M, często na promocjach, zwyczajnie wiem ze dziecko wyrasta w tempie ekspresowym, no Oliwi teraz kupuje i bez promocji nie rośnie tak szybko a chce zeby wyglądała schludnie, modnie jak na swój wiek i czysto oczywiscie bez szaleństw, mąż jej kupił płaszczyk jesienny Wójcika z serii kocia arystokracja taka bombka cieplejsza z fioletowo szarą kratkę bagatela 250zł myślałam że go zabije!!!

ale wracając do tematu, polecam z całą pewnością angielskie marki w większości przypadków o wiele lepsze niż te ubranka w polskich sklepach

reklama
no dziewczyny namieszałyśmy tym co jeszcze nie wiedza jakiej firmy kupić
ja dla syna kupowałam wyprawkę większośc z dobrych polskich sklepów no ale te 10 lat temu to była inna jakość
teraz dla mojego bąbla oczywiście firmowe te firmy co wymieniłyście
zara nie bardzo też mi podpadła i nie wszystko z h&m jest w miarę

a coccodrillo??? dla takich małych mają fajne rzeczy???

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry