• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

reklama
Annn - my mamy używany wózek (kupiliśmy okazyjnie prawie nieużywaną emmaljugę z fotelikiem). Mamy mnóstwo uzywanych rzeczy, bo nas krewni i znajomi zalewają. Łóżeczkami chyba obstawię wszystkie pokoje. No bo my tacy dorośli rodzice, że wszyscy wokół już nie planują dzieci i pozbywają się tego co im zalega :-) Więc jak teraz coś kupuję, to szukam już tylko takich ekstra. Z drugiej strony - te polskie ubranka też nie takie tanie. Na te najtańsze nie będę patrzeć, bo przy pierwszym dziecku nauczyłam się, że rozjeżdżały się w praniu. Potem były szersze niż dłuższe śpiochy itp.

Misia;- jak klupujecie cos w necie, to na co patrzycie/?zeby była 100% bawełna i co jeszcze?jak poznac ze to dobrej jakosci ubranko??piszecie,. że np reczniczek boicie sie kupic, bo nie da sie dotknąć go....

Ann - może głupio to zabrzmi, ale ja patrzę na marki. Zobacz mothercare na allegro - jest wiele ubranek w przyzwoitych cenach. Mają dobrą jakość. Niepatriotyczne to moje stwierdzenie teraz będzie, ale ja kupuje głównie brytyjskie ubranka.

dziekuję za porady, zielona jestem jezeli chodzi o wyprawkę...nawet nie wiem gdzie sa u mnie jakies "warte zachodu" ciucholandy:) bo nie kupowałam w nich nic...na allegro ubran tez nigdy nie kupowałam...

reklama
ja tak naprawdę jeszcze nie zaczęłam nawet kompletować wyprawki, przejrzałam ubranka po Q i 1 karton zostawiam, a jeden pójdzie na sprzedaż, jak się zmobilizuję i obcykam ciuszki haha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry