Ja dzis na Allegro wyczailam fajnego sprzedawce,  ma dosc tanio i ma dobre opinie. I nie wiem czy zamowic rzeczy u niego,  typu butelka,  smoczki, pieluchy tetrowe i flanelowe,  itd,  czy jednak udac sie do sklepu i widziec co kupuje ?
Chce tez kupic laktator elektroniczny,  i tak mysle czy to dobry pomysl.
Druga sprawa sa fajne smoczki dla malucha 0-2 mc i sa z firmy Lovi i z Aventu. Zawsze moim dziewczynom kupowalam Avent,  tyle ze Avent zawsze mial ten przeskok 0-6 i smoczek byl dosc duzy,  moje dziewczyny cumlaly wiec dopiero w wieku 5-6 mc. A teraz Avent wprowadzil nowe,  jakies jak sutek,  w przedziale 0-2 mc i dosc tak to wyglada. Natomiast Lovi tez mnie kusi,  tez krztalt brodawki itd itd,  tez 0-2 mc,  i teraz nie wiem. Uzywala ktoras takie lub tez chce sie skusic ?
Tak samo butelka. Dwie cory wykarmilam Philips Avent odkad przestalam karmic do 3-4 lat mialy butelki Avent,  tylko kupowalam potem wieksze. Nigdy nie narzekalam,  a corki wrecz nie chcialy innej butelki,  mimo ze czasem kupilam z innej firmy na probe,  np Tommy Tippi,  czy Avent wersja Naturals. Ale im to nie pasowalo. I tu pojawia sie moj problem,  bo znalazlam butelke Lovi,  bardzo podobna do Avent,  i teraz nie wiem czy znow skusic sie na nowosc,  czy zostac przy sprawdzonej butelce.. Eh..
Juz wkleje llinki do tych artykulow
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji 
Forum BabyBoom