Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O, takie śpiworki miałam w pakiecie
Tylko martwię się bo pamiętam, że na bank jeszcze przynajmniej jeden kombinezonik miałam, taki przejściowy a tam go nie było..Zobacz załącznik 768370
Również polecam oryginalne spiworki dostosowane do danego fotelika. Mam taki i moja mała cała zimę w nim była dzięki czemu moje 3 kupione kombinezony nie zostały założone:/ teraz jestem mądrzejsza- nie kupuje kombinezonu dla synkaMi też bardzo się te niby ręcznie robione kocyki podobają i chyba się szarpnę
No niestety jak dla mnie, mimo że ładne, to by odpadły na starcie. A to dlatego, że w takim śpiworku pasy fotelika muszą być zapinane NA śpiworku co jest niewłaściwe i niebezpieczne. Dlatego tez kupiłam śpiwór taki, który kładzie się do fotela, potem dziecko, zapinamy pasy i na koncu przykrywamy wierzchnią częścią śpiworka zapinaną do spodu na suwak.
Co do pak z ciuszkami to mi ciężko znaleźć takie aby mi się chociaż większość podobałastrasznie mnie robiła ta aukcja którą joshi wstawiła. A wiecie na jakiej cenie się skończyło? 660zł
Ja mam już tylko kilka rzeczy na te pierwsze miesiące do dokupienia. Potem będę na bieżąco kupować. A reszta wyprawki dopiero w październiku bo nie miałabym gdzie tych dużych rzeczy trzymać (stolik kąpielowy, wózek).
Również polecam oryginalne spiworki dostosowane do danego fotelika. Mam taki i moja mała cała zimę w nim była dzięki czemu moje 3 kupione kombinezony nie zostały założone:/ teraz jestem mądrzejsza- nie kupuje kombinezonu dla synka
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Yyyyy wydawało mi się, że właśnie dzięki tym otworom to dziecko będzie zapięte a nie śpiworek. Ale może moja wyobraźnia tego nie ogarniaMi też bardzo się te niby ręcznie robione kocyki podobają i chyba się szarpnę
No niestety jak dla mnie, mimo że ładne, to by odpadły na starcie. A to dlatego, że w takim śpiworku pasy fotelika muszą być zapinane NA śpiworku co jest niewłaściwe i niebezpieczne. Dlatego tez kupiłam śpiwór taki, który kładzie się do fotela, potem dziecko, zapinamy pasy i na koncu przykrywamy wierzchnią częścią śpiworka zapinaną do spodu na suwak.
To prawda ja tez mam wlasnie do kompletu śpiworek i pasuje cudnie, nie mam zamiaru juz sie w żadne kombinezoniki zaopatrzyć, bo nada sie tez do wózka [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Naprawde? Mój bodajze jest profilowany jak fotelik. Nie pamięta dokladnie ale z synem tez właśnie musialam do wózka oddzielnie kupic on z października bo cos mi z tym spuworkiem fotelikiwym nie pasowało do wozka