reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

reklama
Fajne kiedyś biedra miała kocyki. 15 zeta. Szkoda że już ich nie robią :(Zobacz załącznik 772657

cb7wugpju04jz4q8.png
W pepco takie polarkowe kocyki mozna dorwac czasem za 9,99 zl [emoji6]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

O widzisz moja przyjaciółka z kolei mowila, ze maści zaczęła używać troche przed porodem, a potem bez tego by sie nie obyła tak bardzo mały kaleczyć jej sutki. Pewnie zależy od dziecka, ale ja to wole byc zabezpieczona w razie czego i potem nie ganiać i szukać specjalnie jak moge wszystko ogarnąć przed [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kazda ma inaczej [emoji6] ciaza, porod, i wszystko inne jest strasznie indywidualne [emoji6]

Ja wcześniej ogarnelam wszystko z tego względu, ze jestem całkiem sama, a maz wróci dopiero na 3 tygodnie przed terminem porodu, wiec wole w razie czego byc juz przygotowana i spakowana, a nie potem zostać bez niczego, bo rodzine mam 200km od Warszawy [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Rozumiem [emoji4] to trzymaj nogi zacisniete zeby na meza doczekac [emoji6][emoji23]

czy ktoras z was ma taka najtansza komode do przewilania z ikei? bo chcialam kupic tylko nie wiem czy do niej pasuje zwykly standardowy przewijak? bo mam juz dwa i chcialabym wykorzystac:)

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

reklama
Spokojnie, nie stresuj sie. Ja zrobilam wyprawke do szpitala bo mam to mini rozwarcie i krotka szyjke, a w dodatku dosc czeste skurcze, i po prostu musze byc wczesniej przygotowana. A i tak sie smieje ze pewnie dotrwam bo mam wszystko gotowe [emoji23] tak na przekor hihi

Pewnie tak bo szyjki to figlary..
Tak, ja tez nie ufam czarodziejskim chusteczkom [emoji23] jezu balabym sie ze mi szlak trafi moje ulubione biale bluzki [emoji23]

Ale z nimi się nie pierze białych ubrań! Pierze się kolorowe z kolorowymi z białymi wstawkami i one mają uratować te wstawki [emoji5]

cb7wugpju04jz4q8.png

Do góry