reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Kochane powiedzcie mi, kiedy przygotowujecie pokoik juz tak na "tip top", lacznie z zawieszeniem dekoracji, karuzeli, zascieleniem lozeczka etc?

reklama
Kochane powiedzcie mi, kiedy przygotowujecie pokoik juz tak na "tip top", lacznie z zawieszeniem dekoracji, karuzeli, zascieleniem lozeczka etc?

U mnie pokoik juz gotowy, ale jeśli chodzi o pościelowe rzeczy to poczekam chyba do samego konca i zlecę to mężowi podczas, gdy ja bede w szpitalu. Po co ma sie kurzyć jak wszystko jest ładnie poprawne [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Na 1-2 tyg przed terminem skręcę łóżeczko. Pościel i reszta to zadanie męża i dzieci. Beda miec frajde i poczują ze Lilka zaraz będzie. Nie chcę też by się kurzyło

cb7wugpju04jz4q8.png

No wlasnie tak myslalam, zeby nie szalec teraz i jak materac przyjdzie to zostawie go w folii poki co.
Moze zalozymy nowy watek do wklejania fotek krolestw naszych Maluchow? Zawsze mozna zaczerpnac inspiracji i popodziwiac :)
Jaki ręcznik kupiłyście? Taki żeby długo był miękki?

cb7wugpju04jz4q8.png
Ja jestem ciekawa tych z Ikei, w weekend wybieram sie po pare rzeczy i je pomacam.

Chyba taką torbę do wózka kupię:) Skip hop duo signature

Link do: Skip Hop Torba Duo Signature Heather Grey 200301 - Ceny i opinie - Ceneo.pl

Akurat ta, która od nowości przy wózku była zaczęła się rozsypywać (a konkretnie ekspres) a wkurzał mnie brak przegródek itp. Ta wydaje się duża i bardzo praktyczna... Na dłuższych wyjściach/wyjazdach mąż zawsze do wózka poza torbą dokładał swój plecak w którym miał aparat, portfel itp a może teraz obejdzie się bez? Bo wkurza mnie, że zawsze jeździliśmy tacy obwieszeni. Ja też musiałam zawsze mieć osobno swoją torebkę a teraz może obejdę się bez albo z jakąś malutką albo z nerką.

reklama
Do góry