reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla wrzesniowego malucha czyli HITY i KITY :)

reklama
Dziewczyny w czym bedziecie prały ubranka Waszych pociech ?
nie wiem co kupić ???

Ja planowałam od razu zacząć prać w persilu sensitiv, ale że akurat ta lovela była na promocji to kupiłam...
A co do tego czy proszek czy płyn to normalne rzeczy piorę w płynie, a właściwie w żelu - jakoś bardziej mi pasuje, bo póki co piorę w półautomacie więc nie ma problemu że się nie rozpuści jak to może być w przypadku proszku.

Kupiłam proszek Lovela do białych i też do kolorowych i płyn do płukania.
Dziewczyny po ile była ta promocja w biedronce ?

Dziewczyny w czym bedziecie prały ubranka Waszych pociech ?
nie wiem co kupić ???

ja przy Roksanie używałam "Bobasa" proszek, teraz pewnie też pójdzie to w ruch. A jak mała skończy pół roku to spróbuje przerzucić małych rzeczy na jakiś Sensitiv, najwyżej wrócę z powrotem do "Bobasa" jak będzie coś nie tak.

magda ja już używam dzidziusia, przy Idze też. Niedrogi, bardzo delikatnie pachnie. Kupiłam tylko do kolorów i w nim piorę wszystko.

Wczoraj kupiłam przewijak, pieluchy poporodowe dla siebie, ale jedną paczkę, myślę że starczy, smoczek dla małej, prześcieradło, szczotkę do włosów. I stwierdziłam, że na all rzeczywiście nie opłaca się zamawiać. Za przewijak dałam 49zł, gdzie na all z wysyłką najtaniej znalazłam 56..

Ostatnia edycja:
ja też kupiłam proszek LOVELA i płyn do płukania, ale jeszcze nie używałam, czekam aż sietego więcej nazbiera :)

reklama
Ja też kupiłam lovelle do białego i koloru, mam tez saszetkę jelpa do białego to wypróbuję. Teraz jest promocja w rossmanie na lovelle 1,8 kg 17,99, choć ja kupowałam w rossmanie w zeszłym miesiącu też w promocji za 14,99.

Czy poduszka do wózka się przydaje?? czy tak jak w łóżeczku bez poduszki.

Do góry