reklama
magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
A mnie się spodobał proszek dzidziuś i się zastanawiam bo on jest dość zapachowy i nie wiem czy dla takiego maluszka będzie dobry,
miki_czchow
Fanka BB :)
Dziewczyny w czym bedziecie prały ubranka Waszych pociech ?
nie wiem co kupić ???
Ja planowałam od razu zacząć prać w persilu sensitiv, ale że akurat ta lovela była na promocji to kupiłam...
A co do tego czy proszek czy płyn to normalne rzeczy piorę w płynie, a właściwie w żelu - jakoś bardziej mi pasuje, bo póki co piorę w półautomacie więc nie ma problemu że się nie rozpuści jak to może być w przypadku proszku.
kasica212
Sanka & Samka
Dziewczyny w czym bedziecie prały ubranka Waszych pociech ?
nie wiem co kupić ???
ja przy Roksanie używałam "Bobasa" proszek, teraz pewnie też pójdzie to w ruch. A jak mała skończy pół roku to spróbuje przerzucić małych rzeczy na jakiś Sensitiv, najwyżej wrócę z powrotem do "Bobasa" jak będzie coś nie tak.
miki_czchow
Kupiłam proszek Lovela do białych i też do kolorowych i płyn do płukania.
Dziewczyny po ile była ta promocja w biedronce ?
Jak dobrze pamiętam, to 16,99 za mleczko i za proszek też tylko do proszku był dołączony jeszcze płyn do płukania
aniawos
magda ja już używam dzidziusia, przy Idze też. Niedrogi, bardzo delikatnie pachnie. Kupiłam tylko do kolorów i w nim piorę wszystko.
Wczoraj kupiłam przewijak, pieluchy poporodowe dla siebie, ale jedną paczkę, myślę że starczy, smoczek dla małej, prześcieradło, szczotkę do włosów. I stwierdziłam, że na all rzeczywiście nie opłaca się zamawiać. Za przewijak dałam 49zł, gdzie na all z wysyłką najtaniej znalazłam 56..
Wczoraj kupiłam przewijak, pieluchy poporodowe dla siebie, ale jedną paczkę, myślę że starczy, smoczek dla małej, prześcieradło, szczotkę do włosów. I stwierdziłam, że na all rzeczywiście nie opłaca się zamawiać. Za przewijak dałam 49zł, gdzie na all z wysyłką najtaniej znalazłam 56..
Ostatnia edycja:
miki_czchow
Ania pojedynczych rzeczy na pewno nie opłaca się kupować bo wtedy właśnie przesyłka zżera, ale co innego jak robisz większe zakupy i jest jeden koszt wysyłki.
reklama
Ja też kupiłam lovelle do białego i koloru, mam tez saszetkę jelpa do białego to wypróbuję. Teraz jest promocja w rossmanie na lovelle 1,8 kg 17,99, choć ja kupowałam w rossmanie w zeszłym miesiącu też w promocji za 14,99.
Czy poduszka do wózka się przydaje?? czy tak jak w łóżeczku bez poduszki.
Czy poduszka do wózka się przydaje?? czy tak jak w łóżeczku bez poduszki.