ellsi
Fanka BB :)
Bluetooth dla newborn czyli niby do 56 chociaż zaliczam tutaj rozmiar od 0-3 miesięcy. Różnie na metkach piszą i też jak sama porównuje to niektóre rzeczy są takie maleńkie a inne większe i niby ten sam rozmiar. Co do płci i rzeczy to większość dziwnym trafem mam chłopięce ale ja sama z różem nie przepada. Poza tym to darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda. Myślę że na dziewczynce chłopięce rzeczy nie wyglądają źle odwrotnie to już nie bardzo.
miki ale to są tylko najmniejsze rzeczy. Niby do 3 miesięcy. Tylko niektóre zawieruszone 60 i 62cm. Naprawdę mam nadzieję że Maleństwo wda się w rodziców co do wielkości. W komórce składuję w workach pozostałe rozmiarówki. Nie wszystkie malutkie wyprałam bo jakoś nie wiem czy będę maleństwo w nie ubierać - taki trzeci sort więc nie lubię robić czegoś co się może nie przydać.
miki ale to są tylko najmniejsze rzeczy. Niby do 3 miesięcy. Tylko niektóre zawieruszone 60 i 62cm. Naprawdę mam nadzieję że Maleństwo wda się w rodziców co do wielkości. W komórce składuję w workach pozostałe rozmiarówki. Nie wszystkie malutkie wyprałam bo jakoś nie wiem czy będę maleństwo w nie ubierać - taki trzeci sort więc nie lubię robić czegoś co się może nie przydać.
Ostatnia edycja: