ellsi
Fanka BB :)
Bluetooth dla newborn czyli niby do 56 chociaż zaliczam tutaj rozmiar od 0-3 miesięcy. Różnie na metkach piszą i też jak sama porównuje to niektóre rzeczy są takie maleńkie a inne większe i niby ten sam rozmiar. Co do płci i rzeczy to większość dziwnym trafem mam chłopięce ale ja sama z różem nie przepada. Poza tym to darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda. Myślę że na dziewczynce chłopięce rzeczy nie wyglądają źle odwrotnie to już nie bardzo.
miki ale to są tylko najmniejsze rzeczy. Niby do 3 miesięcy. Tylko niektóre zawieruszone 60 i 62cm. Naprawdę mam nadzieję że Maleństwo wda się w rodziców co do wielkości. W komórce składuję w workach pozostałe rozmiarówki. Nie wszystkie malutkie wyprałam bo jakoś nie wiem czy będę maleństwo w nie ubierać - taki trzeci sort więc nie lubię robić czegoś co się może nie przydać.
miki ale to są tylko najmniejsze rzeczy. Niby do 3 miesięcy. Tylko niektóre zawieruszone 60 i 62cm. Naprawdę mam nadzieję że Maleństwo wda się w rodziców co do wielkości. W komórce składuję w workach pozostałe rozmiarówki. Nie wszystkie malutkie wyprałam bo jakoś nie wiem czy będę maleństwo w nie ubierać - taki trzeci sort więc nie lubię robić czegoś co się może nie przydać.
Ostatnia edycja:
Jest jeszcze nadzieja że na ostatnim usg może będzie coś widać. Jak na razie chyba przeważają głosy za chłopakiem sama też jakoś tak jestem przekonana. Jak na razie Maleństwo pozostaje Niespodzianką.
Więc tak jak piszesz rozmiar rozmiarowi nierówny.
Przyjechalam do Niemiec i np w C&A to nawet 34 jest na mnie za duze, w H&M juz troche wiecej dla siebie znajde. Teraz jest lepiej bo przytylam to sobie nawet sweter 36 w C&A kupilam ktory i tak wyglada na mnie jak ze starszej siostry. Ja raczej w PL sie ubieram bo jednak Polki maja inna figure niz Niemki wiec latwiej mi cos znalezc dla siebie w PL niz tutaj.