reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wzrost i waga naszych dzieci

reklama
a my wlasnie wrucilysmy z przychodni i u nas sytuacja przedstawia sie nastepujaco:
waga 7880
wzrost 66,5 ( od ostatniego warzenia zmalala 1,5cm:baffled:)
stopa 9cm:-)
siusiaka brak:-)
Jednym slowem kawal baby.

Dzisiejsze wyniki mojego skarba:
waga: 7950g
wzrost: 70 cm
główka: 44
klatka: 42,5
ciemiączko: 1x1

A to aktualne wymiary Tymusia:
waga 7500g (choć znów był ważony na innej wadze niż zwykle, więc pewnie należałoby do tego dodać z 200-300g)
wzrost 68cm

waga na 75 centylu, a wzrost na 90:eek::confused:

a to waga i wzrost hanifki z dzis
7600 g i 66 cm nie wiem jak to wyglada na centylach bo nie umie sprawdic

Dokładnie, Klavell. Też zwróciłam na to uwagę. Tylko teraz pilnuj, żeby za bardzo nie spadała z centylów;-). Tak jak jest teraz jest super. Zresztą nawet na zdjęciach widać, że malutka się "wyciągnęła". Buźka została pyzata, ale ciałko już nie jest takie kluseczkowate. Super laseczka ci rośnie:-)

reklama
Zmierzyliśmy wczoraj Maciusia (było ciężko) i wychodzi, że ma 69cm. Dokładną wagę poznamy 28 lutego, na szczepieniu. Na naszej wadze wychodzi 8 kg. Maciuś kończy 6 miesięcy.

Do góry