reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wzrost i waga naszych dzieci

reklama
a tez mu wisza spodnie? Juz nawet szelki kupilam, ale nie chce ich nosic...
Na dlugosc dobre, ale w pasie mogloby ich byc pol. Teraz juz wiem, ze jak chce kupic, to z taka gumka sciagaczem, bo inaczej nie da sie nosic.
Na szczescie w primarku maja takie po 3 funty (jeansy, calkiem fajne), bo zauwazylam, ze teraz to mu na 2 miesiace starczaja..

tak Harsh wiszą mu szelki lub pasek to w dżinsach obowiązkowo jedynie dresowe są ok bo sa na gumce

Asiek no to mnie pocieszyłaś:-) bo przyznam, ze już się martwiłam:sorry2:

nie ma czym , ja lubie drobniutkie dziewczynki

nie martw się mój mały tez do tych mniejszych nalezy waży około 14kg i ma 96cm

jeszcze podskoczy, przeciez z J kawal chlopa, a Ty niziutenka tez nie jestes

Olo wlasnie 'dobil' 100... No i wazy okolo 14 kg..
Tylko, ze jak go kapie to kazda kosc widac...

nie dziwie sie, chudzinka!

spodenki to i Julitce wisza. brzuszek amlutki, nie maja sie na czym oprzec...

wierzymy, wierzymy:tak:
widac na zdjeciach bylo, ze wysmuklal. zreszta, to nie my ciagle narzekalysmy, ze tyje;-):-):cool2:

reklama
Do góry