• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Ząbki i objawy ząbkowania ;)

reklama
JA TU GADU GADU A MOJE DZIECKO MA ZĄBKA:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
az sie poplakalam ze szczescia........

:-D:-D:-D wielkie gratulacje !!!:tak:

A co do mycia ząbków, to Fili strasznie nie lubi, zamyka buźkę jak próbuje trochę mu wyczyścić :baffled::baffled::baffled:

u nas to samo zaciśniete usta i wywala język że beeee:szok:;-)

ale chciałam kupić inną szczoteczkę i 20zł kosztowała :dry: ale bardzo fajna i kupimy na wypłatę :tak:

U nas też na razie nie ma mowy o umyciu tych dwóch ząbków które mamy, zaciska usteczka i koniec :no:

Nuśka gratulujemy, w końcu i Ty się doczekałaś ząbeczka :-D

Kuba bez problemu szczotkuje zęby(tzn. ja mu szczotkuję),ale pod warunkiem,że w tym czasie pozwolę mu otwierac i zamykać szafkę w łazience z lustrem.:-D

Gratulacje Nuśka!!!!
Tosia tez nie przepada za myciem zębów. Ale muszę jej myć, bo ona ma ich już 11, Mam schizę , że poźniej będzie miała żółte....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry