reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ząbki i objawy ząbkowania ;)

reklama
JA TU GADU GADU A MOJE DZIECKO MA ZĄBKA:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
az sie poplakalam ze szczescia........

:-D:-D:-D wielkie gratulacje !!!:tak:

A co do mycia ząbków, to Fili strasznie nie lubi, zamyka buźkę jak próbuje trochę mu wyczyścić :baffled::baffled::baffled:

u nas to samo zaciśniete usta i wywala język że beeee:szok:;-)

ale chciałam kupić inną szczoteczkę i 20zł kosztowała :dry: ale bardzo fajna i kupimy na wypłatę :tak:

U nas też na razie nie ma mowy o umyciu tych dwóch ząbków które mamy, zaciska usteczka i koniec :no:

Nuśka gratulujemy, w końcu i Ty się doczekałaś ząbeczka :-D

Oli pozwala sobie "poszczotkować" swoje 2 ząbki najwyżej przez kilka sekund. Potem zabiera mi szczotkę i ją gryzie.

Kuba bez problemu szczotkuje zęby(tzn. ja mu szczotkuję),ale pod warunkiem,że w tym czasie pozwolę mu otwierac i zamykać szafkę w łazience z lustrem.:-D

Gratulacje Nuśka!!!!
Tosia tez nie przepada za myciem zębów. Ale muszę jej myć, bo ona ma ich już 11, Mam schizę , że poźniej będzie miała żółte....

reklama
Do góry