Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
super sprawa heheh mój też tak ma czasami ale i tak najbardziej lubię jak się śmieje przez senA ja z innej beczki ;-)
Moje dziecko dziś przez sen śpiewa, gadatylko po swojemu więc nawet nie wiem o czym
![]()
A ja z innej beczki ;-)
Moje dziecko dziś przez sen śpiewa, gadatylko po swojemu więc nawet nie wiem o czym
![]()
Asia nie śpiewa co prawda ale coś tam gada. A Julia to już wogóle opowiada historie ;-)
No bo chodzi to takie , ryczy, miauczy, na ręce nie, ponosić nie, poleżeć nie, posiedzieć nie, pobawić się nie czy to z mamą czy to samemu, po prostu sama nie wie co chce. I od wczoraj nauczyła się popiskiwać, brzmi to mniej więcej tak: "E, e, e, e, e" skacząc przy tym. Uspokaja się tylko przy cycku z którego praktycznie nie pije tylko cmoka, po czym ugryzie. Fajnie mam co? Idzie kur wicy dostać, poważnie. Do taty nie, tylko do mamy chce i koniec. Przy czym mało je ale to chyba z powodu kataru. WIęc nie zmuszam, podtykam co jakiś czas. Olaf też jest zazdrosny, ale o mnie. Jak przytulamy sie z Danielem to on krzyczy i ładuje się między nas i potem mnie całuje...kurcze nie wiem jak to będzie jak Filip się pojawi na świecie?!?!?!