Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak nie pozwalam na cos krystiankowi, a zazwyczaj chodzi o klikanie na komputerze, to potrafi w zlosci polozyc sie na podloge i ryczec ze sama sie dziwie, ze tak glosno potrafi.Kochane czy wasze dzieci tez maja ataki histerii bo moje dziecko ostatnio to przechodzi samo siebie! No nie poznaje jej wyje o wszystko i to z takimi nerwami ze mam ochote jej czasem wlac....
A najgorzej jak na rekach jest i cos chce a ja tylko nie to sie odrazu do tyłu odchyla i rzuca ze musze uwazac zeby sie w cos nie uderzyc albo mi nie wylecial. Och te nerwusy... to juz chyba zaczyna sie bunt dwulatkaAlicja nerwusem była parę miesięcy temu teraz ma inny sposób - siąpienieMoja tez zrobila sie straszny nerwus i ciezko mi to zmienic. Płacze, rzuca sie na ziemie, rzuca wszystkim co popadnie, oj ciezko jest.
jak idę do łazienki to wyje jakby jej świat się kończył. Dokładnie jak pisze pathanka ignoruję, choć serducho na kawałki się rozwala.