Dziunka mój Oli wlasnie dzis powiedział "MAMUSIU UWAŻAJ" jak weszlam na blat w kuchni i sięgalam cos z szafki pod sufitem. Ale mnie to nie zdziwiło
nie analizuję tego w kategori zdarzenie - skutek - Oli. Po prostu naturalne jest dla mnie ze kiedy widzi ze jestem wysoko martwi sie o mnie tak jak ja o niego :-)
Mój Oli bardzo duzo mówi.
Dziewczynki ktorych dzieci sa dwujęzyczne ja Wam zazdroszczę ze dzieci od małego język angielski będą miały opanowany. To moja pięta achillesa i chcialabym zeby Oli nauczył się go jak najszybciej. Niestety u nas w miejskiej szkole uczą go tak słabo, w przedszkolu to juz w ogole porażka :-( Ja języka nie nauczyłam sie przez tyle lat podstawówki, sredniej, studiów, kursów i wstyd mi okropnie.
nie analizuję tego w kategori zdarzenie - skutek - Oli. Po prostu naturalne jest dla mnie ze kiedy widzi ze jestem wysoko martwi sie o mnie tak jak ja o niego :-)Mój Oli bardzo duzo mówi.
Dziewczynki ktorych dzieci sa dwujęzyczne ja Wam zazdroszczę ze dzieci od małego język angielski będą miały opanowany. To moja pięta achillesa i chcialabym zeby Oli nauczył się go jak najszybciej. Niestety u nas w miejskiej szkole uczą go tak słabo, w przedszkolu to juz w ogole porażka :-( Ja języka nie nauczyłam sie przez tyle lat podstawówki, sredniej, studiów, kursów i wstyd mi okropnie.
jest bardzo silny i nieraz nieumyślnie, chociażby podczas zabawy zadaje ból, bo np. za mocno połaskocze, za mocno ściśnie - po Asi zwykle to spływa, Julia od razu się drze.